Konya Tarım Fuarına Karatay’ın markaları damga vurdu

Konya’da bu sene 20.’si gerçekleştirilen tarım fuarına katılım yüksek oldu. Fuarda Karatay Belediyesi’nin markalarından Karatay Termal Tatil Köyü ve Kafe Karatay’ın stantları yoğun ilgi gördü. Şehrin 31 ilçesinden ve dünyanın dört bir yanından gelen vatandaşlar Kafe Karatay’ın lezzetlerinden övgüyle bahsederken, Karatay Termal Tatil Köyü için de fuara özel kampanyadan yararlanarak rezervasyon yaptırdı.
Konya Tarım Fuarına Karatay’ın markaları damga vurdu

Konya’da her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve sene de 5-9 Mart tarihleri arasında 20.’si düzenlenen Konya Tarım, Tarımsal Mekanizsyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’nda Karatay Belediyesi gövde gösterisinde bulundu. Belediyenin markalarından Karatay Termal Tatil Köyü ve Kafe Karatay’ın stantlarına ilgi yoğun oldu. Fuarda, 2020 yılından bu yana İsmil’de hizmet veren Karatay Termal Tatil Köyü için çok sayıda rezervasyon yapılırken, 2022’de ilk şubesi açılan ve şu anda 8 şubeyle hizmet veren Kafe Karatay lezzetleri için övgü dolu yorumlar geldi.

1-mucahit-yildiz-dilek-sirin.jpg

YOĞUN REZERVASYON TALEBİ

Karatay Termal Tatil Köyü’nde konaklamak isteyenler için fuara özel kampanya yaptıklarını ve çok sayıda rezervasyon aldıklarını kaydeden Satış Pazarlama Sorumlusu Mücahit Yıldız, “Konya Tarım Fuarında Karatay Belediyesi’ni temsilen Kafe Karatay ve Karatay Termal Tatil Köyü’nün stantlarını açtık. Otelimiz için pazar ve pazartesi girişlerimizde 4 kal 3 öde veya 5 kal 4 öde şeklinde kampanyalar yaptık. Liste fiyatımızdan fuara özel yüzde 10’luk indirim uyguladık. Yoğun şekilde rezervasyon talepleri aldık. Karatay Termal Tatil Köyü’müz İsmil’deEreğli yolu üzerinde yer alıyor. Otelimiz Ağustos 2020’de kuruldu. Yarım pansiyon plus şeklinde hizmet veriyoruz. Bütün odalarımız süit oda ve 1+1, 2+1 şeklinde oda seçeneklerimiz var. Her odamızda 1.5 metreye 1.5 metre termal küvetlerimiz mevcut. Sabah serpme kahvaltı, gün ortasında atıştırmalık ve çay saatimiz var. Akşam yemeğimiz de set menü halinde oluyor. Bay bayan havuzlarımız tamamen ayrı şekilde. İkisinin de konsepti, mimarisi ve ölçüleri aynı. İçerisinde yarı olimpik termal yüzme havuzu, çocuk havuzu, jakuzi, buhar odası, sauna, Türk hamamı fiyatlara dahil oluyor.” ifadelerini kullandı.

1.jpg

KAFE KARATAY 8 ŞUBEYLE HİZMET VERİYOR

Karatay Belediyesi’nin diğer bir markası olan Kafe Karatay hakkında da bilgiler veren Mücahit Yıldız, “Kafe Karatay, 2022 Mayıs ayında birinci şubesini açtık. İlk zamanlarda neredeyse 45 günde yeni bir şubeyi bünyemize kazandırdık. Şu an için 8 aktif şubemiz bulunuyor. Hepsi Karatay ilçemizin sınırları içerisinde yer alıyor. 8 şubemizin tamamı da halkımız tarafından güzel talep görüyor. Karatay’ın böyle bir işletmeye ihtiyacı varmış. Çok güzel memnuniyet yorumları alıyoruz. İlk şubemizi Trafik Eğitim Parkının içerisinde açtık. Diğer şubelerimiz de belediyemizin peyzajını kendi yaptığı parkların içerisinde yer alıyor. 8 kafenin büyük bir çoğunluğu kafe konseptinde. Başı şubelerimizde istisnalar bulunuyor. Ulubatlı, Büyüksinan ve Çelebi şubelerimiz kafe restoran konseptiyle hizmet veriyor. Çökertme, tirit, wrap gibi ürünler de yapılıyor. Kahvaltı, pizza, hamburger, sandeviç gibi ürünlerimiz yer alıyor. Fiyatlarımız bir hayli makul. Bu sebeple güzel ilgi görüyoruz.” dedi.

1-10022024-171818.jpg

‘KONYA TARIM FUARI VERİMLİ GEÇTİ’

Konya Tarım Fuarı’nda stantlarına ilginin yoğun olduğunu belirten Mücahit Yıldız, “Konya Tarım Fuarına ziyaretçi katılım geçen senelere nazaran çok yoğun oldu. Günün belli saatlerinde fuarın koridorlarında neredeyse adım atacak yer olmadı. Yurt dışından da bir hayli misafir geldi. Geçen yıllara göre bu sene çok daha verimli geçti. Karatay Belediyemizin standına da ilgi büyüktü. Kafe Karatay sadece Karatay’da değil tüm ilçelerde bilindiği için standımıza gelerek tebrik eden, şubelerimizle ve ürünlerimizle ilgili memnuniyetlerini dile getirenler oldu. Otelimizle ilgili ise fuar boyunca sık sık rezervasyon aldık. Kampanyamızdan birçok vatandaşımız yararlandı. Şehir dışından gelenlere de Karatay Termal Tatil Köyü’müzü tanıtma fırsatı bulduk. Google değerlendirmelerinde de 4. yılımız olmasına rağmen 5 üstünden 4.7 gibi yüksek oranda memnuniyet yorumları alıyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

2.jpg

3-foto.jpg

4-3082022-094039.jpg

7.jpg

2-3082022-094047.jpg

Etiketler :