Konya trafiğini rahatlatacak kavşağın temeli atıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Sedirler Köprülü Kavşağının temel atma töreni gerçekleşti.
Konya trafiğini rahatlatacak kavşağın temeli atıldı

Konya trafiğini rahatlatmak adına Büyükşehir Belediyesi tarafından Adana Çevreyolu Sedirler Kavşağı’nı temel atma töreni düzenlemen programla gerçekleşti. Program, protokol ve çok sayıda vatandaşın katılımlarıyla gerçekleşti.

KONYALILAR İÇİN MÜJDELER YOLDA!

Ulaştırma Bakanlığı ile Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yeni müjdeler vereceklerini açıklayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Bizim için önemli olan yaptığımız görevler değil, bizim için önemli olan ne iş yapıyor olduğumuz da değil bizim için önemli olan bir davanın sahibi olabilmektir. O nedenle bugün eskisi gibi bugünüyle yarınıyla hep beraber burada bulunuyoruz. Rabbim birliğimizi daim etsin inşallah. Önemli bir hizmetin başlangıcını gerçekleştireceğiz. Büyük şehirlerimiz için en önemli olan yatırımlardan birisi olan ulaşımdır. Şehrimizde düzenlemeler yaparken bir taraftan toplu ulaşım için çalışmalar yürütüyoruz. Raylı sistemlerle ilgili çalışmalar yürütüyoruz ve Konya modeli belediyecilik anlayışı ile bisiklet yollarıyla şehrimizi donatıyoruz.

konya-trafigini-rahatlatacak-kavsagin-temeli-atildi-2.jpg

Bugüne kadar çok önemli işler yaptık bugün de 220 milyon liralık bir yatırımla sedirler Köprülü kavşağının başlangıcını yapıyoruz. İnşallah en kısa sürede tamamlanarak şehrimize hizmet etmeye başlayacak. Sürücüleri için başladığımız yolculukta caddeleri hizmete açarak iyi bir başlangıç yapmıştık. Kışla Caddesi ile Karaman yolu üzerindeki İsmail Ketenci caddeleri açılarak hizmete başladı. Larende caddesi özellikle Meram ve Selçuklu arasında en önemli bir alan olarak şehrimize hizmet veriyor. Abdülhamit Han Caddesi Meram Tıp Fakültesi ve Selçuk Tıp Fakültesi arasında bir bağlantı önemli bir aks oluşturdu.Yapılan çalışmalar tamamlanınca inşallah şehrimizin trafiği bir miktar nefes alacak ve bir taraftan toplu ulaşımda vatandaşlarımızın konforunu yükseltmek adına çevreci yatırımlarımız ile hizmet sunarak toplu ulaşımdaki konforumuzu arttırmaya çalışıyoruz. Toplu ulaşıma raylı sistemle ilgili ulaştırma bakanlığımız hem Konya büyükşehir belediyemiz önemli çalışmalar yapıyor inşallah sizlerle yakında bu müjdeleri de paylaşacağız" diye konuştu.

sedirler-kavsagi-1.jpg

 Muhabir
Etiketler :