Konya TYB'de "Başbakan Davutoğlu ve Yeni Türkiye Vizyonu" programı

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi tarafından 20 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek programda, "Başbakan Davutoğlu ve Yeni Türkiye Vizyonu" konulu konuşma yapacak.
Konya TYB'de "Başbakan Davutoğlu ve Yeni Türkiye Vizyonu" programı

TYB Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Köseoğlu yaptığı açıklamada, Ahmet Davutoğlu'nun başbakan olmasının ardından, özellikle Konya olarak yapılması gerekenler olduğuna inandıklarını belirtti.

Davutoğlu'nun, Konya olarak, siyasi kimliğinin ötesinde bu toprakların yetiştirdiği en kıymetli isimlerden biri olduğunu ifade eden Köseoğlu, şunları kaydetti:

"Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Türkiye’nin kaderine doğrudan katkıda bulunacak Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve onun hayata geçirmek istediği Yeni Türkiye Vizyonu hakkında söz söyleyebilecek kişilerin başında, TYB üyemiz ve AK Parti İl Başkanımız Ahmet Sorgun gelmektedir. Ahmet Sorgun abimizin sohbeti, Yeni Türkiye Vizyonu'nun anlaşılması açısından da önemli bir başlangıç olacaktır. Tüm ilgilileri 20 Eylül Cumartesi günü saat 14.00'te Konya İl Halk Kütüphanesi Salonu'ndaki programımıza davet ediyor, hayırlı bir program olmasını umuyorum."