Konya’da 15 Temmuz anma programları başladı

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programları kapsamında Konya protokolünün katılımı ile şehitlik ziyaretleri, fotoğraf sergisi açılışı ve Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.
Konya’da 15 Temmuz anma programları başladı

Konya’da 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programları, ilk olarak askeri Konya Şehitliği’nde düzenlenen programla başladı.

Protokolün şehitliklere karanfil bıraktığı program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla tamamlandı.

Şehitlik ziyaretinin ardından Kazım Karabekir Caddesi ile Mevlana Meydanı’nda düzenlenen 15 Temmuz konulu fotoğraf ve resim sergilerinin açılışı yapıldı ve protokol üyeleri sergileri gezdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sergilerin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ederek, “O geceye ait tüm fotoğraflar tarih sayfalarında milletimizin kahramanlık destanı olarak yerini aldı. Gelecek nesillere bunu iyi aktarmalıyız” dedi.

Konya’daki 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programlarının gündüz bölümü, Sultan Selim Camii’nde şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası ve Mevlid-i Şerif programıyla son buldu.

Programlara Konya Valisi Yakup Canbolat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri, rektörler, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ile askeri ve mülki erkan katıldı.

konya’da-15-temmuz-anma-programlari-basladi-(1).png

konya’da-15-temmuz-anma-programlari-basladi-(2).png

konya’da-15-temmuz-anma-programlari-basladi-(3).png

konya’da-15-temmuz-anma-programlari-basladi-(4).png

konya’da-15-temmuz-anma-programlari-basladi-(5).png

konya’da-15-temmuz-anma-programlari-basladi-(6).png

konya’da-15-temmuz-anma-programlari-basladi-(7).png

konya’da-15-temmuz-anma-programlari-basladi-(8).png

konya’da-15-temmuz-anma-programlari-basladi-(9).png

konya’da-15-temmuz-anma-programlari-basladi-(10).png