Konya'da 'Ak Parti' yürüyüşü

Konya'da 'Ak Parti' yürüyüşü

Konya’da AK Partili heyet, düzenlenen yürüyüşte vatandaşlarla bir araya geldi. 

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nın düzenlediği yürüyüşe Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hüsnüye Erdoğan, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, belediye başkanları ve partililer katıldı. Hacıveyiszade Camii’nde bir araya gelen heyet Gedavet Parkı’na kadar devam eden yürüyüşte vatandaşlarla görüşerek sohbet etti. Güzergah üzerindeki vatandaşların sorun ve önerilerini dinleyen heyet, 7 Haziran seçimleri için destek istedi.

“HEDEFİMİZ 14 MİLLETVEKİLİ ADAYINI MECLİSE GÖNDERMEK”

Etkinlikte açıklama yapan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, “Halkımıza bu zamana kadar hep yakın olduk, inşallah bundan sonra da yakın olmaya devam edeceğiz.

Onlarla hasbihal edelim dedik. Güzel bir günde halkımızın arasında geziyoruz, güzel düşünceler alıyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarını öğreniyoruz. Vatandaşımız, sıkıntıları varsa onları dillendiriyor. 7 Haziran seçimlerine 16 gün kaldı. İnşallah bu 16 günü de çok iyi değerlendirerek, bu zamana kadar yük alan Konya’nın Milletvekili Adayı olan Başbakan’ı ile çok daha güçlenmiş bir şekilde siyaset arenasında bundan sonra daha merkeze yerleşmiş bir hale bürünmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Biz inanıyoruz ki Sayın Başbakanımız Konya’nın bulunduğu yeri siyasette ve diğer alanlarda çok daha güçlendirecek ve bu zamana kadar hep yük alan Konyalı da bunu görmezden gelmeyecek ve bu zamana kadar partimize vermiş olduğu en yüksek desteği 7 Haziran’da çok daha yukarılara çıkartarak o desteği vereceğini düşünüyoruz. Hedefimiz, 14 milletvekili adayının 14’ünü de meclise göndermek. Biz biriz, beraberiz” dedi.


“GİRMEDİK GÖNÜL, ÇALMADIK KAPI, BAKMADIK GÖZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Milletvekili Adayı Hüsnüye Erdoğan ise vatandaşlar tarafından çok sıcak karşılandıklarını belirterek, “İstekler oluyor, yanlışlarımız da olabilir ama biz yine AK Parti olarak bunları gidereceğimize inanıyoruz. Şu ana kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. İnşallah Konya’dan çok güçlü bir şekilde gitmek istiyoruz. Sayın Başbakanımızı mahcup etmemek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Merkezde, en uzak köylerde, kasabalarda çalışıyoruz. Girmedik gönül, çalmadık kapı, bakmadık göz bırakmıyoruz, bırakmayacağız” diye konuştu.


“KONYA’NIN, DÜNYANIN SAYILI METROPOLLERİNDEN OLACAĞINI GÖRÜYORUZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, 7 Haziran seçiminin önemini vatandaşlara anlattıklarını söyleyerek, “29 belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle, milletvekili adaylarımız, tüm teşkilatımızla birlikte biz de alanlardayız, meydanlardayız, ilçelerimizdeyiz. 7 Haziran seçiminin hem Türkiyemiz, hem Konyamız için ne kadar önemli olduğunu, oyların zayi edilmemesi gerektiğini, bütün halkımızın mutlaka oylarını kullanmasını, herkesin sandığa gitmesini anlatıyoruz. Aynı zamanda Başbakanımıza ve partimize en yüksek desteği vermemiz gerektiğini anlatıyoruz. Çünkü Konya, maddi manevi her alanda çok kazançlı çıktığı bir dönem yaşıyor. Konyamız, şehircilikte, sanayide, ticarette, turizmde, sağlıkta, eğitimde, her alanda ciddi bir yükseliş yaşadı. Şimdi bu yeni dönemde bu yükselişin daha da hızlı devam edeceğini ve dünyanın sayılı metropollerinden biri haline geleceğini görüyoruz” şeklinde konuştu.