Konya’da belediye otobüsü şoförüne taşlı sopalı saldırı

Konya’da belediye otobüsü şoförüne taşlı sopalı saldırı

Konya’da yol verme yüzünden motosikletli üç gençle tartışan belediye otobüs şoförü, gençlerin sopalı saldırısı sonucu başından ağır yaralandı.

İsminin Mehmet Ali olduğunu öğrenilen belediye otobüsü şoförünün kullandığı Fevzi Çakmak hattında çalışan 42 numaralı Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs, Mevlana Müzesi ve Selimiye Camiinin bulunduğu türbe önü meydanına geldiğinde aniden durdu. Bu sırada yol verme yüzünden otobüs şoförü ile motosikletli üç geç tartışmaya başladı. Ziyaret için Konya’ya gelen yerli ve yabancı birçok turistin alanda bulunduğu sırada meydana gelen olayda tartışma büyüdü. Bunun üzerine gençler ellerindeki sopalarla otobüs şoförüne vurmaya başladı. Başından ağır yaralanan şoför kan kaybederken, otobüsteki yolcular ve yoldan geçen vatandaşların devreye girmesiyle son bulan kavga sonrasında zanlılar olay yerinden hızla uzaklaştı.

Belediye otobüsü şoförü, şehir trafiğini ve seferi aksatmamak için kan revan içinde o halde direksiyonun başına geçerek yoluna devam etti.

Olaydan geriye bu fotoğraflar kaldı:

konya’da-belediye-otobus-soforune-sopayla-saldiri.jpg

konya’da-belediye-otobus-soforune-sopayla-saldiri-2.jpg

konya’da-belediye-otobus-soforune-sopayla-saldiri-3.jpg

Haber: Rahmi Dalmaç