Konya'da bir ilk olacak! 5 bin TL ödül var

Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Satranç Turnuvası 16-18 Şubat tarihleri arasında Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda gerçekleştirilecek
Konya'da bir ilk olacak! 5 bin TL ödül var

Konya'da Selçuklu Belediyesi tarafından 16-18 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan Satranç Turnuvasında kayıtlar devam ediyor. 7 yaş üzeri tüm lisanslı sporcuların katılım sağlayabileceği turnuva Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda düzenlenecek. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan turnuvaya bir çok farklı şehirden sporcular başvuru gerçekleştirdi. Turnuvanın ilk tur müsabakaları 16 Şubat Cuma saat 19:00’da gerçekleştirilecek.

Turnuvanın final müsabakaları ise 16 Şubat Pazar saat 19:00’da yapılacak. 14 farklı kategoride düzenlenecek olan Turnuvada Görme Engelli sporcularda dereceye girebilmek için mücadele edecek. 14 Şubat tarihine kadar sürecek olan başvurular www.konya.tsf.org.tr adresinden online olarak gerçekleştiriliyor. Turnuvaya Satranç branşı lisansına sahip 2023-2024 yılı vizesi yapılmış tüm sporcular katılım sağlayabiliyor.

DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLECEK

Selçuklu Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Satranç Turnuvasında dereceye giren sporcular ödüllendirilecek. 14 farklı kategoride mücadele edecek olan sporcular Madalyanın yanı sıra para ödülünün de sahibi olacak. Turnuvada kategorisinde birincilik elde eden sporcu 5000 TL, ikincilik elde eden sporcu 3500 TL, Üçüncülük elde eden sporcu 2000 TL, Dördüncülük elde eden sporcu ise 1000 TL para ödülü ile ödüllendirilecek.

PEKYATIRMACI: TÜM SPORCULARA BAŞARILAR DİLİYORUM

Selçuklu Belediyesi Satranç Turnuvasına katılım sağlayacak olan sporculara başarı dileklerinde bulunan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Ülkemizin çeşitli illerinden geniş katılımlı bir turnuvaya ev sahipliği yapacağımız için mutluyum. Sporun Merkezi Selçuklumuzda 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın sporla ilgilenmesini, spor yapmalarını istiyoruz. Satranç da tüm yaş gruplarından sporcuların mücadele edebildiği bir branş. Tüm yaş kategorilerinden sporcularımız turnuvaya katılım sağlayabilecekler. Aynı zamanda Görme Engelli vatandaşlarımız içinde bir kategori oluşturduk onlarda turnuvada mücadele edecekler. Bütün müsabakaların heyecanla geçeceğini düşünüyorum. Katılım sağlayacak tüm sporculara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :