Konya'da bu da oldu!

Konya'da "Tombiş" adı verilen kangal köpeği, üşümemesi için bırakıldığı dükkandan çalındı
Konya'da bu da oldu!

Konya'da üşümemesi için boş dükkana bırakılan kangal köpeğinin çalınma anı, güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Kadir Karataş'a ait boş dükkana gelen hırsız, kilitli kapıyı tornavida ile zorlayarak açıp içeriye girdi. Havanın soğuk olması nedeniyle üşümemesi için dükkana bırakılan köpeği alan kişi, hızla uzaklaştı.

Yemek vermek için üst kattaki dairesinden dükkana indiğinde kapının açık olduğunu gören ve köpeğini bulamayan Karataş, güvenlik kamerası görüntülerini izlediğinde "Tombiş" ismini verdiği köpeğinin çalındığını anladı.

Polise şikayette bulunduğunu belirten Karataş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hava soğuk olduğu için köpeğini evin altındaki boş dükkana bıraktığını söyledi.

Karataş, "Birisi gelmiş, tornavidayla kapıyı zorlayarak açmış. Kangal köpeğimi, evimizin 'Tombiş'ini almış götürmüş. Şuana kadar haber alamadık. Polise müracaat ettik. Tombiş'imizin evine dönmesini bekliyoruz" dedi.

Köpeğin, ailelerinin bir parçası olduğunu ifade eden Karataş, hırsıza seslenerek "Köpeğimizi geriye getirsin yeter. Hakkında şikayetçi olmayacağım. Kış gününde karda mı, sıcakta mı, bizi çok düşündürüyor" diye konuştu.

Olay yerinde inceleme yapan ve güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polisin soruşturmasının sürdüğü bildirildi.