Konya’da büyük coşku! İşte böyle karşıladılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 31 Mart yerel seçimlerinde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı yeniden aday göstermesinin ardından Altay, Konya’da coşkuyla karşılandı.
Konya’da büyük coşku! İşte böyle karşıladılar

AK Parti'de ikinci aday tanıtım toplantısı, Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde 17’si büyükşehir olmak üzere toplam 48 belediye başkanlığa aday gösterilecek isimler, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı yeniden aday gösterdi. Ardından Altay, AK Parti Konya Başkanlığı binası önünde coşkuyla karşıladı.

konyada-buyuk-cosku-iste-boyle-karsiladilar.jpg

‘GÜÇLÜ KONYA İÇİN BİR ADIM DAHA’

Konya Büyükşehir Belediyesi mevcut başkanı ve adayı Uğur İbrahim Altay, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bu güzel günde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize gönülden teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde ilk günkü aşkla 15 yıllık tecrübemizle bu kadim şehri hizmet edeceğiz. Bu kadim şehre hizmet bize nasip olduğu için ne kadar dua etsek ne kadar hamd etsek, ne kadar şükretsek azdır. 15 yıl boyunca bu şehre hizmet etmek nasip oldu. Güçlü Konya için bir adım daha öne çıkıyoruz. Hayırlı olsun.”

konyada-buyuk-cosku-iste-boyle-karsiladilar-001.jpg

‘DESTEĞİMİZE DEVAM EDECEĞİZ’

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise şu ifadelere yer verdi; “Programımızdan direk buraya geldik. Kıymetli bakanlarımızla birlikteydik. Cumhurbaşkanımız’ın Konya için aday gösterdiği Uğur İbrahim Altay’abiz de tebriklerimizi iletiyoruz. Bu şehrin güzel insanları 2001’de bugüne liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında oldu. Bu desteği vermeye devam edeceğiz. Yapılacak seçim bizim için çok önemli. Hamdolsun bu şehirde Cumhur İttifak ilçelerimizde ve büyük şehrimizde hep devamlılığı yakaladı. Bu birlikteliğin bereketini yaşıyoruz. Bu birlikteliğe inşallah devam edeceğiz.

konyada-buyuk-cosku-iste-boyle-karsiladilar-002.jpg

konyada-buyuk-cosku-iste-boyle-karsiladilar-003.jpg

 Muhabir
Etiketler :