Konya'da çalındı, bakın nerede bulundu?

Konya polisi çalınan arabanın izini sürdü. Konya’da çalınan ve parçalanmak üzere olan aracı Kahramanmaraş’ta buldu.
Konya'da çalındı, bakın nerede bulundu?

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, Karatay İlçesi’nde bir aracın çalındığı ihbarıyla harekete geçti.

ÇALDIKLARI ARACIN PLAKALARINI SÖKTÜLER

KGYS ve EDS kameralarını titizlikle inceleyen ekipler, çalınan aracın Çumra İlçesi’ne götürüldüğünü tespit etti.
M.E. ve A.B. isimli şahıslar tarafından çalındığı anlaşılan 93 model aracın izini kaybettirmeye çalışan şüpheliler, aracın plakasını Konya çıkışında söktü.

POLİSİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

M.E. ve A.B. tarafından plakaları sökülen araç, H.Y. ve M.T. isimli şahıslara satıldı, Çumra ilçesinde çekiciye yüklenerek Kahramanmaraş’ta C.Y isimli şahsa satılmak üzere yola çıkarıldı.

PARÇALANMADAN BULUNDU

Parçalanmak için çalındığı ve Kahramanmaraş’a gönderildiği anlaşılan araç için adeta iz süren oto hırsızlığı ekipleri, tek tek kamera kayıtlarını inceledi ve söz konusu aracı Kahramanmaraş’ta parçalanmadan buldu.

93 model aracın H.Y. ve M.T. isimli şahıslar tarafından C.Y isimli şahsa, 10 bin TL gibi piyasa değerinin altında bir rakama satıldığı öğrenilirken parçalanmadan bulunan araç, ekipler tarafından sahibine teslim edilmek üzere muhafaza altına alındı.

Olayda adı geçen A.B.-M.E.-H.Y. ve M.T. isimli şahıslar Çumra ilçesinde yakalandı. Suç dosyaları hayli kabarık olan şahıslardan M.E.’nin 18 adet, H.Y.’nin 6 adet, M.T.’nin 5 adet, A.B. ve C.Y. isimli şahısların ise 1’er adet suç kaydı olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili yürütülen çalışmalar neticesinde yakalanan M.E. ve A.B. isimli şahıslar, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, H.Y.,M.T. ve C.Y. isimli şahıslara ise Suç Eşyasını Satın Almak suçundan ifadeleri alınarak adli ve idari işlem yapıldı.

Etiketler :