Konya'da Galatasaraylı taraftarı döven saldırganlar gözaltında!

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, Konya'da G.Saraylı bi taraftarın dövülmesiyle ilgili görüntülere dair soruşturma başlattı. Görüntülerde darp edildiği görülen G.Saraylı taraftar bulunarak ifadesi alındı
Konya'da Galatasaraylı taraftarı döven saldırganlar gözaltında!

Konya'da saldırıya uğrayan Galatasaraylı taraftarın şikayetçi olması üzerine olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Geçen hafta sonu Atiker Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan Süper Lig'in 8'inci hafta karşılaşması öncesinde üniversite öğrencisi Hakan Karaoğlu'nun saldırıya uğramasına ilişkin görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine polis ekipleri soruşturma başlattı.

Polis, ilk olarak olay sonrası hastaneye ya da polise gitme gereği duymayan Karaoğlu'na ulaştı.

Gencin şikayetçi olduğunu belirtmesi üzerine polis ekipleri, görüntülerden yola çıkarak olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Süleyman T. (18), M.K.C. (15), A.A. (17) ve Emre F. (20), ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

KONYASPOR'DAN AÇIKLAMA
 
Geçtiğimiz haftasonu Galatasaray ile oynadığımız karşılaşma öncesinde kesinlikle tasvip etmediğimiz bir olay yaşanmıştır. Konu hakkında sosyal medyada yer alan görüntüleri ve haberleri üzülerek takip etmekteyiz. Bizim rakiplerimizle olan mücadelemiz sadece ve sadece saha içindedir. Bunun dışında sözlü ya da fiili bir şekilde gerçekleştirilen ve centilmenliğe asla sığmayan her türlü girişim 95 yıllık tarihi olan bir kulübe yanı sıra onun büyük camiasına zarar vermektedir.  
 
Şiddeti benimsemiş ve bunu bir maharet gibi gören futbolsever kisvesi altındaki holiganları, maalesef bütün kulüplerimizin taraftar profillerinde görmemiz mümkün. Bu tür görüntüleri savunarak sümenaltı edip görmezden gelerek meselelerimizi çözemeyiz. Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu olarak, genç kardeşimizin yaşadığı nahoş olay için üzüntülerimizi belirtiyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şiddeti kesinlikle tasvip etmediğimizin altını bir kez daha özellikle çiziyor ve kendisini FC Salzburg ile önümüzdeki Perşembe akşamı oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında stadyumumuzda misafir etmek istiyoruz.