Konya'da geceyi sarsan kaza! 7 ölü

Şekerciler Alt Geçidi'nde meydana gelen ve iki aracın karıştığı feci kazada biri çocuk 7 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi
Konya'da geceyi sarsan kaza! 7 ölü

Konya Ticaret Borsası önünde bulunan Şekerciler Alt Geçidi'nde meydana gelen ve iki aracın karıştığı feci kazada 7 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza sonrasında araçta sıkışan ve hayatını kaybeden vatandaşları itfaiye ekipleri yoğun uğraşlarla sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Çok sayıda ambulans olay mahalline sevk edilirken, kazada hayatını kaybeden 7 kişinin arasında 1 çocuğun da bulunduğu öğrenildi.

AHMET SORGUN'DAN AÇIKLAMA

Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, kaza sonrası olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Sorgun, "Şuanki bilgilere göre 7 vatandaşımızın vefat ettiği bilgisi var. Kurallara uymamanın getirdiği olay. Bir kimse kurallara uymadığı zaman sadece kendisi zarar görmüyor, başkaları da zarar görüyor. Bir aracın ters yöne geçmesiyle diğer araca çarpmasıyla olduğu bilgisi var. Cezalar yasaklar önemli ama bilinç hepsinden daha önemli. Kazaları azaltacak olan trafik bilinci... Trafik kazaları yüzünden binlerce insanımız zarar görüyor. Milletvekili olarak bizlere, basın olarak sizlere görevler düşüyor" dedi.

 

2-20190720235010.jpg

3-20190720235010.jpg

4-741.jpg