Konya'da günün özeti

Konya'da günün özeti

Gün içerisinde Konya’da meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle:

 

TORKU KONYASPOR - GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER!

Geçen sezon sahasında Galatasaray'a 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olan Torku Konyaspor bugün yine sahasında sarı-kırmızılı ekibi konuk ediyor. Bu maçın rövanşını almak isteyen yeşil beyazlıların en büyük kozu takımdaki birlik olacak.

 

16 YAŞINDAKİ KIZ KENDİNİ VURDU

Konya’nın Kulu ilçesinde, kendisini vuran 16 yaşındaki kız helikopter ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

KONYALI ŞEHİDE SON GÖREV

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve dün tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Kemal Özata, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

 

ŞEHİDİ KARDEŞLERİ ASKER SELAMIYLA KARŞILADI

Hakkari’de PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Kemal Özata, getirildiği baba ocağında erkek kardeşleri tarafından asker selamıyla karşılandı.

 

KONYA'DA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ

Konya'da çıkan kavgada tabancayla yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede öldü.

 

30 DAKİKADA SAĞLIK

Türkiye genelinde 250 şubesi olan ve Konya’da da faaliyet gösteren B-FİT (Beden fit) merkezleri sporun zayıflamak için yapıldığı tezini çürütüyor, sağlıklı olmak için yapılması gerektiğinin bilincini veriyor.