Konya'da günün özeti

Konya'da günün özeti

Gün içerisinde Konya’da meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle:

6. TÜRKİYE ENERJİ ZİRVESİ KONYA’DA BAŞLADI
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) kamu ve özel sektör birlikteliğiyle düzenlediği 6. Türkiye Enerji Zirvesi, Selçuk Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Konya’da başladı.
 

MÜSİAD'TA GÜNDEM AHİLİK VE İSLAM EKONOMİSİ
MÜSİAD Konya Şubesi tarafından İslam İktisat Modeli konusunda bir toplantı düzenledi. İslami Ekonomi Modelleri ve Ahilik konularının tartışıldığı toplantıya Araştırmacı Yazar Nurhan Keleş konuk oldu.


ASKON KONYA'DAN BALKANLARA ÇIKARTMA
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi yönetim kurulu ve üyelerden oluşan 20 kişilik heyet ikili iş görüşmeleri kapsamında Balkanlar  yolculuğu başladı.


KONYA'YA METEOROLOJİK UYARI
Konya ve çevresi için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı.


KONYA ŞEKER’DEN ÜRETİCİLERE MOTORİN DESTEĞİ
AK Parti Karaman Milletvekili ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, pancar söküm sezonunun başlamasıyla birlikte sıkıntıya girmesini istemediği üreticilere 22 milyon 912 bin 351 lira tutarındaki 5 milyon 742 bin 444 litre motorin desteği verilmesi talimatı verdi. Motorin desteği bugünden itibaren üreticilere verilecek. 


"MİLLETİMİZ İRADESİNİ ORTAYA KOYACAK"
Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Karatay Teşkilatı ve Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir gazetemizi ziyaret etti.


KONYA'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI
Beyşehir ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi öldü, 5 kişi yaralandı.


GÖRME ENGELLİ YAŞLI KADIN YANGINDA CAN VERDİ
Konya’da müstakil bir evde çıkan yangında, yalnız yaşayan 82 yaşındaki görme engelli kadın yanarak hayatını kaybetti.