Konya'da günün özeti

Gün içerisinde Konya’da meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle:
Konya'da günün özeti

KONYA İHH'DAN "TIR" AÇIKLAMASI
İHH İnsani Yardım Vakfı Konya Temsilcisi Uysal: "Yardım konvoyumuza yönelik herhangi bir saldırı gerçekleşmemiştir. Bölgedeki arkadaşlarımız işlerinin başındalar"


BAŞKAN AKYÜREK ALAADDİN CAMİİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, restorasyon çalışmaları esnasında yangın tehlikesi atlatan Alaaddin Camii’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.


SELÇUKLU’YA 6 YENİ MUHTAR OFİSİ
Muhtarların fiziki çalışma koşullarını iyileştiren projeler geliştiren Selçuklu Belediyesi, 6 yeni muhtar ofisini tamamladı. Muhtarlar estetik ve fonksiyonel kullanıma sahip yeni ofislerinde vatandaşlara daha rahat hizmet sunacak.


KUYUMCU HIRSIZI "TORUN" ÇIKTI
İş yerindeki 6 kilogram altın ve 34 bin liranın, kuyumcunun iki torunu tarafından çalındığı ortaya çıktı.


MERAM’DA ASFALT VE ALTYAPI ÇALIŞMALARI

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerdeki alt yapı ve asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


GÜVEN BUNALIMINI BAŞBAKAN ÇÖZDÜ
Seçim sürecinde yaşananları ve Selçuk Üniversitesi için projelerini anlatan Rektör adayı Prof. Dr. Tahir Yüksek, “Ortada var olan kriz ortamı Başbakan’ın devreye girmesiyle çözüldü. Üniversite artık normalleşme sürecine girsin ve önümüzdeki döneme damga vuracak bir kurum haline gelmesi içindi bu müdahale” diye konuştu.     


TARİHİ CAMİDE YANGIN
Konya’da restorasyon çalışması devam eden tarihi Alaaddin Camisi'nde çıkan yangın büyümeden söndürüldü.