Konya’da günün özeti

Gün içerisinde Konya’da meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle:
Konya’da günün özeti

Konya'ya meteorolojik uyarı
Konya ve çevresi için kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.


Konya'dan sınırdaki Suriyelilere yardım
İHH Konya Şubesi aracılığıyla temin edilen 8 tır yardım malzemesi, Rusya ve Esed güçlerinin bombardımanından kaçarak Türkiye sınırına gelen Suriyelilere gönderildi.


Yunak’ta uyuşturucu operasyonu
Konya’nın Yunak ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu ve kaçak içki operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 2’si tutuklandı.


Dolandırıcılar kaçarken kaza yaptı
Konya’da daha önce dolandırdıkları kişinin iş yerine tekrar giden dolandırıcılar dükkan sahibinin durumu fark etmesi üzerine iş yerini kurşunlayarak kaçtı. Kaçtıkları otomobille kaza da yapan şüpheliler polisin çalışması sonucu yakalandı.


Şehit ateşi Konya'ya düştü
Şırnak’ın Cizre ilçesinde, teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan özel harekat polisi Kemal Yılmaz (41)'ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğu haberi babasına bildirildi.


İnanç zaferi getiriyor
2016'da maç kaybetmeyen Torku Konyaspor'un bu başarısındaki şifresi inanç oldu. Ligde ve kupada yoluna sağlam adımlarla devam eden yeşil beyazlılarda takım ruhu her şeyden önce geliyor.


Konya'da geçen yıl Türkiye nüfusu kadar yolcu taşındı
Konya Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında şehir genelindeki 298 otobüs hattı ile tramvaylarda 80 milyon 817 bin 730 yolcu taşıdı.