Konya'da günün özeti

Konya'da günün özeti

Gün içerisinde meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle;

 

KÖMÜR OCAĞINDA FACİA: 20 İŞÇİ MAHSUR

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde kömür ocağında, su kaynağı patladı. İlk bilgilere göre 8 işçi kurtarıldı, mahsur kalan 2O işçi için çalışmalar devam ediyor. Vali Koca, madende göçük oluşmadığını, yeraltındaki biriken suyun galeriyi işgal ettiğini bildirdi.

 

KOCAMAN, TORKU KONYASPOR'A İMZAYI ATTI

Aykut Kocaman, Torku Konyaspor'a imzayı attıTeknik direktör Kocaman, kendisini 1,5 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı

 

KONYA'DA SİLAH MALZEMELERİ ELE GEÇİRİLDİ

Konya'da 7 av tüfeği ve silah malzemeleri ele geçirildi.Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir atölyede yapılan aramada, usulsüz olarak üretildiği ileri sürülen 7 av tüfeği ile silah yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

 

KONYA'DA YAĞIŞ ULAŞIMI AKSATTI

Konya'da yağış ulaşımı aksattı. Konya’da etkili olan yağmur yağışı ile birlikte ulaşıma kapanan yol, jandarma ekiplerinin aldığı önlemin ardından iş makinelerinin çalışmaları sonrası yeniden açıldı

 

GÖK AĞLIYOR, ÇİFTÇİ GÜLÜYOR

Yağmur, Konya Ovası’na bereket olarak yağdı. Altınekin’i de içine alan bölgede metre kareye 35 metreküp ile son yılların en fazla yağışı düştü. Tarlalar çimlenme dönemini bol yağışla geçirdi Çiftçi şimdi dört gözle gelecek dönemlerde tarlaya düşecek kar yağışını bekliyor.

 

KONYA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ereğli ilçesinde uyuşturucu sattıkları iddiasıyla 8 kişi gözaltına alındı.

 

KÜFÜR ETTİ DİYE VURDU

Konya’da gürültü yapma meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi silahla bacağından vurularak yaralandı. Silahla yaralama olayına karışan şüpheli, yaraladığı şahsın durumunu merak ederek hastaneye gitti, sonrasında evinde polis tarafından gözaltına alındı.