Konya’da günün özeti

Konya’da günün özeti

Gün içerisinde meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle;

 

GERİLEYEN İLİŞKİLERİMİZ İYİ NOKTAYA GELECEK

Başbakan Vekili ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Zannediyorum 1 ay içerisinde Irak merkezi hükümet başbakanı Türkiye'yi ziyaret edecek. Gerilemiş olan ilişkilerimiz biraz daha iyiye, hatta çok daha iyi bir noktaya inşallah gelmiş olacak" dedi.

 

SEMA'YI MEZE YAPMAYIN!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Konya’da  Ak Parti Tanıtım ve Medya Günleri’ne katıldı. Konya dışında ve üslubuna uygun olmayan şekilde düğünlerde, nişanlarda gerçekleştirilen Sema’nın masalara meze yapıldığını da eleştiren Arınç, Şeb-i Arus’un merkezinin de Konya olduğuna vurgu yaptı.

 

ESNAFIN HIRSIZ İSYANI!

Konya’da, sanayi sitelerini mesken tutarak işyerlerini soyan hırsızlar tamir için getirilen otomobili çaldı.

 

KSO'DAN İTALYA’YA İŞ GEZİSİ

Konya Sanayi Odası (KSO), tarım makine sanayicileri ile İtalya’da düzenlenen EIMA 2014 Tarım Makinaları Fuarı’na bir iş gezisi gerçekleştirdi.

 

AK PARTİ KONYA İL TEŞKİLATINDA KONGRE TARİHİ

AK Parti Konya İl teşkilatının olağan kongresi Başbakan Davutoğlu'nun katılımıyla yapılacak.

 

SEMA GÖSTERİLERİNDE HEDEF 70 BİN SEYİRCİ

Konya Valisi Muammer Erol, Mevlana'nın 741. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında 21 sema gösterisi seansının 13 ve 17 Aralık akşamlarına tekabül edenlerinin Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceğini, böylece 70 bin seyirciye ulaşılmasının hedeflendiğini bildirdi

 

EREĞLİ, KONYA’NIN YÜKSELEN YILDIZI OLACAK

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret etti.