Konya’da günün özeti

Konya’da günün özeti

Gün içerisinde meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle;

 

MÜSİAD’DA BU HAFTA PARALEL YAPIYLA MÜCADELE KONUSU KONUŞULACAK

MÜSİAD’da bu hafta paralel yapıyla mücadele konusu konuşulacak. MÜSİAD Konya Şubesi Cuma Toplantılarına bu hafta Gazeteci Yazar Cem Küçük ve Melih Altınok konuk olacak.

 

'OSMANLI'NIN FELSEFESİNİ MEVLANA VE KONEVİ OLUŞTURDU'

Prof. Dr. Mustafa Demirci, Konya’nın yetiştirdiği iki büyük filozof olan Mevlana ve Sadreddin Konevi’nin, Osmanlı Devleti’nin felsefesini oluşturduğunu belirterek, “Bu iki büyük zatın ortaya koydukları düşünceler, bir imparatorluğu 600 yıl taşıyan bir fikirler manzumesidir” dedi.

 

 

AKŞEHİR BİR MİLYON KİTABA KOŞUYOR!

Konya’nın Akşehir İlçe Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Center Yayınevi işbirliği ile “Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor” isimli bir proje düzenledi.

 

KOMBASSAN'IN SİGARA İLE SAVAŞI DEVAM EDİYOR

KOMBASSAN'ın sigara ile savaşı devam ediyor.Kombassan çalışanlarına “sigara bırakma yöntemleri” konulu eğitim semineri verildi.

 

KONYA - İSTANBUL YHT BİLETLERİ TÜKENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir hafta ücretsiz olduğunu açıkladığı Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerinin promosyon biletleri tükendi.

 

KONYA'DA "ANADOLU SELÇUKLU DEFİLESİ" YAPILACAK

Tasarımlarını Zeynep Kartal'ın yaptığı "Anadolu Selçuklu Defilesi", 8 Nisan'da Konya'da gerçekleştirilecek.

 

EROZYON SAHASI'NA 15 BİN TUZ ÇALISI EKİLDİ

Karapınar Erozyon Sahası'na 15 bin tuz çalısı ekildiÇölleşmenin en çok etkili olduğu Karapınar’da erozyonla mücadelede Atripleks (tuz çalısı) ekimi devam ediyor.