Konya’da günün özeti

Konya’da günün özeti

Gün içerisinde meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle;

 

“KOOPERATİFÇİ BÜYÜK DÜŞÜNÜR”

Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği  Genel Başkanı Recep Konuk, kooperatif çatısı altında nelerin başarılabileceğini örnekleriyle gösterdiklerini söyledi. 

 

“BENZERSİZ OLURSANIZ RAKİBİNİZ OLMAZ

Genç MÜSİAD Konya Şubesi’nde “Girişimcilik” hakkında konferans veren Motus Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve Meram Belediyesi Meclis Üyesi Hıfsı Soydemir, “2000’li yılların moda tabiri benzersiz olmaktır. Benzersiz olursanız rakibiniz olmaz” dedi.

 

"TÜRKİYE'YE ASLA DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER"

MÜSİAD Konya Şubesi Cuma Toplantılarının bu haftaki konusu paralel yapıyla mücadele oldu. Yeni Şafak Gazetesi Köşe Yazarı Cem Küçük yaptığı açıklamada: "Geçen yıl Şubat ayında da Konya MÜSİAD'ın konuğu olmuştum. 1 yılda çok şey değişti. Türkiye en iyi dönemini yaşadığı zamanda ilk başta gezi konusunu gündeme getirdiler.

       

TORKU KONYASPOR 5'E ALIŞTI! 5-0

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne 5-0 mağlup oldu. Yeşil beyazlılar 5-0'lık Galatasaray hezimetinden sonra iki haftada kalesinde tam 10 gol gördü!

 

ANNE VE KIZININ KATİL ZANLISI KARI KOCA TUTUKLANDI

Konya’da anneyle 10 yaşındaki kızını bıçaklayarak öldüren katil zanlısı ve kendisine yardım ettiği iddia edilen eşi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

 

“NORMALLEŞME OPERASYONUDUR”

Prof. Dr. Önder Kutlu 17 ve 25 Aralık operasyonlarının yıldönümünde gazetemize bir söyleşi verdi. Kutlu Samanyolu yayın grubuna yönelik operasyonları “Normalleşme operasyonudur aslında. Hukukun siyasi düzenin rayına sokulması operasyonudur” şeklinde değerlendirdi.

 

TORKU KONYASPOR 5'E ALIŞTI!

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne 5-0 mağlup oldu. Yeşil beyazlılar 5-0'lık Galatasaray hezimetinden sonra iki haftada kalesinde tam 10 gol gördü!

 

 

KONYA'YA YAKIŞAN BİR KONGRE YAPACAĞIZ

Sorgun; Konya'ya yakışan bir kongre yapacağız5. Olağan İlçe Kongreleri’nin ardından ilk AK Parti Konya İlçe Başkanları Toplantısı, İl Başkanı Ahmet Sorgun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 27 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek