Konya’da günün özeti

Konya’da günün özeti

Gün içerisinde meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle;

 

AK PARTİ’DE ADAY ADAYLARI MÜLAKATLARI YAPILDI

7 Haziran’da gerçekleştirilecek Genel Seçimlere 4 ay gibi kısa bir süre kala AK Parti Konya Milletvekili Adayı olmak için başvurusunu yapan 206 ismin mülakatları da gerçekleştirildi

 

KONYALI ŞEHİT PİLOT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde dağlık alana düşen iki savaş uçağında şehit olan 4 pilottan Üsteğmen Zeynel Özgür Özbahçeci’nin cenazesi Ereğli'de son yolculuğuna uğurlandı.

 

KONYA'DA EMNİYET AMİRİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI!

Operasyon kapsamında Konya'da hakkında yakalama kararı çıkarılan emniyet amirinin arandığı öğrenildi

 

SELÇUK ÖZTÜRK'TEN TORNACI ANNE TUBA GÖNÜL'E TAM DESTEK

AK Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı olan bütün Türkiye’nin “Tornacı Anne” olarak tanıdığı Tuba Gönül, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ü ziyaret etti.

 

AK PARTİLİ ADAY ADAYINDAN İLGİNÇ AFİŞ

Konya’da 7 Haziran’daki milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den aday adayı olan Osman Yavuz’un seçim propagandası için hazırlattığı 'Börk'lü afiş büyük ilgi toplarken, afiş sosyal medyada da günün konusu oldu.

 

TORKU ARENA DÜNYANIN EN İYİ 5 STADI ARASINDA

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı 42 bin kişilik Konya Büyükşehir Torku Arena, 20 ülkeden 32 stadyumun yarıştığı '2014 Yılının En İyi Stadyumları' yarışmasında dünyanın en iyi 5 stadyumu arasında yer aldı.

 

KTO'DA HIRDAVATÇILARIN SORUNLARI KONUŞULDU

Konya Ticaret Odası (KTO) tarafından sektörel sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin oluşturulması amacıyla düzenlenen meslek komiteleri istişare toplantıları devam ediyor.

 

TORKU KONYASPOR’DA FLAŞ DJALMA GELİŞMESİ

Torku Konyaspor’da sakat olan Djalma Campos, Fenerbahçe maçına yetiştiriliyor.

 

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI ÜNVER'DEN KONESOB'A ZİYARET

Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, grup müdürleri ile birlikte Vergi Haftası nedeniyle Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan’a ziyarette bulundu.