Konya’da günün özeti

Konya’da günün özeti

Gün içerisinde meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle;

 

KONYA AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI TANITILDI

Konya’da AK Parti 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Programı gerçekleştirildi.

 

TİMAV GENEL BAŞKANI ÖKSÜZ: ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ...

TİMAV Genel Başkanı Öksüz: Şükürler olsun ki..."17-25 Aralık operasyonlarında da omuz omuza saf tuttuğumuz insanların nasıl kötü hesaplar içerisinde olduğunu gördük. Şükrediyoruz ki İmam Hatipliler yine bu olayların içerisinde yer almadı"

 

ANADOLU’DAKİ GAZETECİLER CEMİYETLERİNE MÜJDE

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu, Kurum’un Basın Dernekleri’ne Yardım Fonu’ndan her yıl yapılmakta olan yardımın kapsamını tüm Anadolu’ya genişletti.

 

KONYA’NIN PARLAYAN YILDIZI

Konya’da konut alanında yaptıkları projelerle adından söz ettiren Beğen İnşaat bir birinden kaliteli  projelerle de  göz doldurmaya devam ediyor

 

ALTAY; ''SELÇUKLU DEMEK HİZMET DEMEK''

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Mobilyacılar Sitesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

KIRIMIN SESİ GAZETESİ YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Seydişehir Şubesi tarafından çıkarılan “Kırımın Sesi Gazetesi” yayın hayatına başladı.

 

TÜM TALEPLERE CEVAP VERİLECEK

Konya’nın Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, cuma sabahları farklı mahallelerden vatandaşlarla kahvaltıda buluşmaya devam ediyor.

 

ÖĞRETMENLERE ÇİÇEKLİ KARŞILAMA

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bulunan değişik okullara yeni atanan öğretmenler çiçeklerle karşılandı.

 

NEÜ'DE HOCALI KATLİAMI ANMA KONFERANSI YAPILDI

Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde (NEÜ) 26 Şubat 1992 yılında Hocalı Katliamında hayatını kaybedenlerin anısına bir konferans gerçekleştirildi.

 

JANDARMA YASAK AĞLARI TOPLUYOR

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, jandarma timleri Türkiye’nin en büyük tatlı su gölünde yasak ağlarla balık avına geçit vermiyor.