Konya’da günün özeti

Konya’da günün özeti

Gün içerisinde meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle;

 

“AK PARTİ’NİN AK SİYASETİ’NDE OLMAK İSTİYORUM”

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Aşkın Öztürk, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’na  hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. “Siyaset geniş bir kavram ama AK Siyaset farklı bir kavram” diyen Öztürk, “Ben AK Parti’nin AK Siyasetinde olmak istiyorum” dedi.

 

MÜSİAD KONYA HEYETİ DAVUTOĞLU’NUN MACARİSTAN GEZİSİ’NDE YER ALDI

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu tarafından Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun himayelerinde MÜSİAD Konya Şube Başkan Vekili Mehmet Ali Korkmaz, Özen Kompresör Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Konya Şube Üyesi İbrahim Özen ile Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk da Macaristan gezisine  katılım sağladı. Heyet, Ahmet Davutoğlu ile aynı uçakta seyahat eden işadamlarının içinde yer alarak Konya’yı temsil etti. 

 

“AK PARTİ’YE VEFA BORCUM VAR”

Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Hasibe Özlem Çepni “2012 yılında Ak Parti reformları ile cübbemi alma fırsatı buldum. Türbanlı bir bayan olarak Ak Parti görevimi yapmamı sağladı, bu nedenle bende Yeni Türkiye’nin inşasında var olmak istedim ve aday adayı oldum” dedi

 

THY FARK OLUŞTURUYOR

Türk Hava Yolları (THY) Konya Bölge Müdürü Ahmet Postallı, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

 

TÜRKİYE'DE PRAGMATİK SİYASET DÖNEMİ KAPANDI...

Şimdiye kadar siyasete uzak durmayı tercih eden kesimler siyasete güven duyar hale geldiler. Devleti, hükümeti ve kamu politikalarını kabulleniyorlar. Farklı toplumsal kitleler kendilerini yeni bir pozisyonda konumlandırıyorlar...Önder Kutlu Yazdı…

 

HEYECAN ARTIYOR... HAYRETTİN ATAK YAZDI...

Delegeler kimseyi kırmamak istemişçesine Bir Ekonomi bir Bürokrasi dünyasından isimleri alarak sıralamaya soktu…

 

BAŞKAN KALE, MAHALLE BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, Mahalle Buluşmalarını sürdürüyor.

 

KTO HEYETİ MÜNİH-2015 KUYUMCULUK VE MÜCEVHER FUARINA KATILDI

Konya Ticaret Odası (KTO) 20. Meslek Komitesi üyelerinden 24 kişilik bir heyet Almanya’da gerçekleştirilen Münih-2015 Kuyumculuk ve Mücevher Fuarı’na katıldı.

 

ARACIN ÇARPTIĞI SİMİT ARABASI SÜRÜCÜSÜ YAŞAMINI YİTİRDİ

Konya'da bir aracın çarptığı seyyar simit arabasının sürücüsü hayatını kaybetti.

 

KONYA'DA YASA DIŞI TÜFEK OPERASYONU

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, internetten pazarlanarak alıcılarına kargoyla gönderilen yasa dışı üretim 75 av tüfeğine jandarma tarafından el konuldu.