Konya’da günün özeti

Konya’da günün özeti

Gün içerisinde meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle;

 

İŞ ADAMLARI ŞEHRİN GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Aşkın Öztürk seçim ziyaretlerine devam ediyor. Öztürk, bu kapsamda ASKON (Anadolu Aslanları ve İş Adamları Derneği) ve İnşaat Mühendisleri Odası'nı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

KONYA ŞEKER’E 4 ÖDÜL BİRDEN

Konya Vergi Dairesi Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu Konya İl Müdürlüğü, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası ve Konya Ticaret Odası'nın ortaklaşa düzenlediği Konya Ekonomi Ödülleri 2014 ödül töreninde Konya Şeker 4 dalda ödül aldı.

 

KAZANAN TÜRKİYE OLSUN

Konya’nın ihtiyaçlarını bildiğini belirten Ünal “Bu yolda, bu davada Yeni Türkiye’yi beraber inşa edelim“şeklinde konuştu.

 

HALKIN DİLİNİ KONUŞUYORUM

Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Ali Kaya Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’nu ziyaret etti.  Halktan biri olduğunu belirten Ali Kaya temayülde 19.sırada yer almasının sebebinin halkın içinde onlarla birlikte olmak onların dilini konuşmanın en büyük etken olduğunu söyledi.

 

TASARRUFU ELDEN BIRAKMAYALIM

KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş ve Basın Müşaviri Akif Sarıkaya, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Uzbaş, vatandaşların su tasarrufunu elden bırakmaması gerektiğini söyledi.

 

YAPILANDIRMADA KONYA 2. OLDU

Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, grup müdürleri ile birlikte Vergi Haftası nedeniyle Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’nu ziyaret etti. Konya’nın 30 Vergi Dairesi Başkanlığı içerisinde yüzde 51 ile 2.sırada yer aldığını belirten Kazım Ünver, yapılandırma borçlular için bir büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

 

16 YAŞINDAKİ SANIK, HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklandıktan sonra tahliyesine karar verilen lise öğrencisinin duruşmasında, sanık avukatları reddi hakim talebinde bulundu.