Konya’da günün özeti

Konya’da günün özeti

Gün içerisinde meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle;

 

 

''Ligi en iyi yerde tamamlayacağız''

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'da basın sözcüsü Ahmet Baydar, Akhisar Belediyespor müsabakası da dahil 7 maçtır kaybetmediklerini söyledi. 

 

Tarihinde ilk defa

Torku Konyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez 7 maç üst üste kaybetmediği bir seri yakaladı.

 

İki haftadır takımı sırtlıyor

Torku Konyaspor’da devre arası transfer döneminde takımda düşünülmeyen Dimitar Rangelov ligde iki haftadır attığı gollerle dikkat çekiyor.

 

Sancak Yüzme Havuzu Açılıyor

Selçuklu Belediyesi tarafından Sancak Mahallesi’ne kazandırılan Sancak Yüzme Havuzu 29 Nisan 2015 Çarşamba Günü saat 14.00’de açılıyor.

 

Bir Komek klasiği…

Sadece bir meslek edindirme kursu olmanın ötesinde önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Komek, 23 Nisan haftası boyunca düzenlediği muhteşem programlarla göz ardı kesimleri de büyük coşkuya ortak etti.  Komek sayesinde zihinsel engellilerden, mahkumlara kadar bir çok kimse için bu seneki 23 Nisan, gerçek anlamda bayram oldu.

 

Konya'da şehir estetiğine yeni standartlar geliyor

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir estetiği ve tarihi dokunun korunmasına katkıda bulunmak amacıyla yeni standartlar getirdi.

 

Korkmaz'a G.Saray'da yeni görev!

Konya Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz, Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Federasyonu 5.Olağan Genel Kurulu'nda 2. Başkanlığa seçildi.

 

Avukat Özkan Öztürk: Duvara çarptılar

Tutuklu bulunan Hidayet Karaca, Yurt Atagün, Ramazan Arslan ve diğer 75 polisin tahliyesi için yapılan kumpası “Bir hukuk cinayeti” olarak nitelendiren Her yerde Adalet Platformu Kurucu Başkanı Av. Özkan Öztürk, “Bu olay malum yapının yargıda hala etkin ve güçlü bir pozisyonda olduğunu göstermiştir” dedi.  

 

Konuk: Ben söylemem, yaparım

Ak Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Recep Şeker Oto Galeriler Sitesinde esnafları ziyaret etti. Adaylar daha sonra Kâzımkarabekir ilçesinde yağmur duasına katıldı. Duanın ardından vatandaşlar Konuk ve Şeker’e büyük ilgi gösterdi. 

 

“Etkin denetim için başkanlık gerekli”

Altınekinliler Derneği’nde konuşan Ayşe Türkmenoğlu, etkin anlamda denetimin sağlanması için Başkanlık sisteminin gerekli olduğunu belirterek, sistemle meclisin hükumet üzerinde ki etkisinin artacağını söyledi.

 

AK Parti Milletvekili Adayları Meramlılarla buluştu

Ak Parti Meram İlçe Teşkilatı seçim gezilerine devam ediyor. Seçim çalışmalarında Meram halkının büyük ilgisiyle karşılaşan Ak Parti Konya Milletvekili Adayları Leyla Şahin Usta, Halil Etyemez ve Mustafa Kaya, Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir ve il ve ilçe teşkilatı üyeleri Meram ilçesi Kızılören, Karadiğin ve Sağlık mahallelerinde düğünlere katıldılar.