Konya’da günün özeti

Konya’da günün özeti

Gün içerisinde meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle;

 

LEYLA ŞAHİN USTA: BUGÜNÜN ŞİFRELERİ DÜNDE GİZLİ

Seçimler için son viraja girdiğimiz şu günlerde, siyaset ve seçim atmosferini gazetemize değerlendiren Ak Parti Konya Milletvekili adayı Leyla Şahin Usta, “Eski Türkiye’yi bilmeyenler şu anda yaşadığı şartların ve standartların çok normal olduğunu düşünüyor. Konuştuğumuz her kişiye atılan büyük adımları hatırlatmaya çalışıyoruz ”dedi.

 

SAADET PARTİSİ SEÇMENİNE MANİFESTO GİBİ ÇAĞRI... MURAT CAN YAZDI...

Son olarak Kamalak ve ekibi Rahmetli Necmettin Erbakan’ın son mirası olan oğlu Fatih Erbakan’ı da partiden uzaklaştırarak Saadet Partisi’ni garip bir yola sokmuş durumda.

 

İSTİKRAR İÇİN SANDIĞA... ÖZKAN ÖZTÜRK YAZDI...

Yeniden Koalisyon dönemlerini ülkemize bir umut ve çare olarak  pazarlamaya kalkanlara inat yürütmenin başına tek parti geçmesi temennimdir..

 

İKİ YILDA 10 BİN TELEFON DİNLEDİLER

İki yılda 10 bin telefon dinlediler"Paralel Yapı"nın 2008'de Konya merkezli Okyanus Şirketler Grubuna yönelik operasyonla ilgili hazırlanan tebliğnameye göre, iki yılda yaklaşık 10 bin telefon dinlemesi yapıldı.

 

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SOYLU KONYA’DA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Konya’nın Seydişehir ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katıldı. Mitingde konuşan Soylu, “Yüksekova’da havalimanı açtık. MHP’lilere söylüyorum; siz Hakkari’ye gidemezken, siz Diyarbakır’a gidemezken biz oralara havalimanı yapıyoruz ve biz oraya ay yıldızlı bayrağımızı asıyoruz” dedi.

 

BEYŞEHİR KONYASPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ AÇILDI

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Konyaspor Taraftarlar Derneği açılışı gerçekleştirildi.