Konya'da iftarın vazgeçilmez mekânı Sabri'den

Konya'da tantuni ve kokoreç lezzetleriyle meşhur olan Sabri'den, Ramazan ayında da müşterilerin ilgi odağı haline geldi.
Konya'da iftarın vazgeçilmez mekânı Sabri'den

Tantuni, kokoreç, midye ve havuç dilimi baklava servisleriyle şehre yeni bir ivme kazandıran Sabri'den, kısa sürede Konyalıların vazgeçilmez mekânları arasına girmeyi başarmıştı.

sabri-yataganli-sabriden.jpg

Ramazan'da uygun fiyat ve hızlı sunumla iftarda müşterilerin hizmetinde olduklarını aktaran İşletme Sahibi Sabri Yatağanlı, "İftarda en çok dikkat ettiğimiz unsur fiyat politikası oldu. Müşterilerimiz meşhur Sabri'den lezzetlerine Ramazan'da da uygun fiyatlardan ulaşabilecekler.

sabriden-3.jpg

Fix menü adı altında ücret artırımına gitmedik. Burada insanlar ne yerse onu öder. İftar başlangıcında çorba, su ve mezeleri ikram etmekteyiz. Müşterlerimiz yalnızca yedikleri yemeğin ücretini ödemektedirler.

sabriden-2.jpg

İnsanlar 11 ay boyunca istediğini yerken neden 1 ay işletmenin istediğini yesin ki? İsrafa karşıyız, Ramazan bereket ayıdır. Tüm dostların Ramazan ayını kutlarım.

sabriden-1.jpg

Bu ay boyunca iftar öncesi servisimiz kapalı olup iftar saatiyle 23.00 arası hizmet vermekteyiz. İşletmemize ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz. Bu Ramazan'da da meşhur yoğurtlu tantunimizi yemeyen kalmasın diyoruz" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

yogurtlu-tantuni-sabriden-1.jpg

yogurtlu-tantuni-sabriden-2.jpg

yogurtlu-tantuni-sabriden-3.jpg

yogurtlu-tantuni-sabriden-4.jpg