Konya’da ilk ve tek panoramik manzara ile iftar

Konya’nın ilk ve tek 360 derece dönen restaurantına sahip olan Kulesini, Ramazan ayında da misafirlerine birbirinden leziz beş farklı iftar menüsüyle hizmet sunuyor.
Konya’da ilk ve tek panoramik manzara ile iftar

Konya manzarasının panoramik görülebildiği Kulesini’de iftar eden misafirler, hem Ramazan’ın hem de Konya’nın manevi iklimini doyasıya yaşıyor.

Kulesini Restaurant, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da birbirinden leziz iftar menüleriyle misafirlerini ağırlıyor. Kule Plaza’nın 42. katında yer alan Kulesini Restaurant’ta  bu yıl beş çeşit iftar menüsü bulunuyor. Usta şeflerin Konya ve Dünya Mutfağı’ndan seçmeleriyle oluşan iftar menülerinde içerik olarak iftariyelik, çorba, arasıcak ve soğuk, ana yemek, tatlı ve içecek bulunuyor. 

Farklı damak tatlarına hitap ediyor

Farklı damak tatlarına hitap eden iftar menülerinde söndürme kebabı ve fırın kebabı dikkat çekerken, beyaz et sevenler için de tavuk pirzola gibi lezzetler yer alıyor. Kaymaklı ekmek kadayıfı ve trileçe gibi damaklarda iz bırakan tatlıların da yer aldığı menüler ile iftarlarını açan misafirler, iftar sonrası bir alt kata inerek açık terasta çay veya kahve eşliğinde benzersiz Konya manzarasının tadını çıkarabiliyor.

Toplu iftar yemeklerine de ev sahipliği yapıyor

Kulesini Restaurant’ta aileniz ve sevdiklerinizle iftar yapabildiğiniz gibi, toplu iftar yemekleri de verebiliyorsunuz. Şehrin zirvesinde, benzersiz Konya manzarası eşliğinde, birbirinden leziz menüler ile iftar yapabilmek için 0332 237 58 53 numarasından rezervasyon yapmak yeterli oluyor.