‘Konya’da konut kalitesi artıyor’

Konya’nın kaliteli bina yapımında Türkiye’nin önde gelen 6-7 şehrinden bir tanesi olduğunu belirten Akköşe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Ukdem, ’Konya’da konutta sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Kalite, her geçen gün artıyor’ dedi.
‘Konya’da konut kalitesi artıyor’

Konya’nın kaliteli bina yapımında Türkiye’nin önde gelen 6-7 şehrinden bir tanesi olduğunu belirten Akköşe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Ukdem, ’Konya’da konutta sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Kalite, her geçen gün artıyor’ dedi. Akköşe Yapı hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Ukdem, ‘Firmamızı 1999 yılında Araplar Mahallesi’nde çok mütevazı bir şekilde kurduk. Hedefleri olan bir firma olduğumuz için her geçen gün bir ivme kazandık. 2016 yılında şuanda faaliyet gösterdiğimiz binamıza taşındık. Büyüyerek hedeflerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. 1250 metrekare showroomu, aşağıda 1000 metrekare deposu olan bir binadayız. Toplamda 2200 metrekare hizmet alanımız var. Buradan Konya’mızın 31 ilçesine ve Karaman, Aksaray gibi illere sevkiyatlarımızı gerçekleştiriyoruz. Binaların altyapı borularını tedarik ediyoruz. Ege Yıldız firmasının bayisiyiz. Akabinde inşaatın ince malzemeleri olan Vitra marka olan fayans yapı kimyasallarının, Armatür grupları Artema markasıyla satış ve pazarlamasını yapıyoruz. Tesisata ait olan bütün elemanlar bizde mevcuttur. Bir boya firması ile görüşme halindeyiz. İnşallah onların pazarlamasını da bünyemize alacağız’ şeklinde konuştu.

2-20180425173019.jpg

AKKÖŞE, HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Akköşe Yapı’nın sektörün öncü firmaları arasına girdiğini belirten Bilal Ukdem, ‘Firmamızı ilk 5 içerisinde görüyoruz. İnşaat sektörü son yıllarda değişime uğradı ve her geçen gün de değişiyor. İnsanlarımız biraz daha farkındalık ürünlerine, daha lüks ürünlere yöneldi. Baktığımız zaman da milli gelir hasılatımızla beraber insanlar daha yaşanabilir konutlarda yer alıyor. Onun için biz Konya’nın ve Türkiye’nin önde gelen firmalarıyla çalışarak Konya’mıza hizmet ediyoruz. Her geçen gün ivme kazanan bir yapıdayız. Şuanda da ciddi hareket halindeyiz. 2018’den de umutluyuz. Bir güven ortamında ticaretimizi yapıyoruz. Ürün portföyümüzü genişletiyoruz. Bununla beraber alanımızı da genişleteceğiz. Sadece yakın çevrelere değil diğer illere de hizmet ağımızı genişleteceğiz. Araç seçeneklerimizi, eleman sayımızı yükselteceğiz. Ülkemize güveniyoruz. İşimizi çok seviyoruz. Daha da çalışarak gelişeceğiz’ dedi.

 

AHMET ERGAN / YENİ HABER GAZETESİ