Konya'da sel sonrası belediye çalışmalarını sürdürüyor

Konya'da Aziziye ve Kuskuncuk Mahallesi'nde yaşanan selde hasar gören yolların onarımı için belediye ekipleri gece gündüz demeden çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Konya'da sel sonrası belediye çalışmalarını sürdürüyor

Konya'nın Ereğli Belediyesi geçtiğimiz günlerde şiddetli yağışlar sonrası oluşan selde hasar gören mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Aziziye ve Kuskuncuk Mahallesi'nde yaşanan selde hemen hemşerilerinin gereken hizmetlerin yapılmasını bizzat takip eden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, yoğun yağışlar nedeniyle çadırları sel altında kalan tarım işçilerinin mağdur olmaması için gerekli talimatları verdi. Bu çerçevede ekipler, sel yaşanan mahallelerde suların tahliyesi, yolların onarımı için gece gündüz çalışmalarını gerçekleştiriyor. Diğer taraftan çadırlarını su basan tarım işçilerine de destek veren ekipler, mağduriyet yaşayan vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu.

Konya'da sel sonrası belediye çalışmalarını sürdürüyor

Mesaisine fen işleri şantiyesinde başlayan Başkan Oprukçu, personelleriyle çalışmaları değerlendirdi. Şehrin dört bir yanında hizmetlerin aralıksız devam edeceğini ifade eden Oprukçu, "Bugün mesaimize fen işleri şantiyemizde, personellerimizle birlikte başladık. Fen İşleri Müdürlüğümüzde çalışmalar hızla devam ediyor. Bir yandan asfalt, kilitli parke taşı, kaldırım, yol bakım ve onarım gibi rutin hizmetlerimizi gerçekleştirirken bir yandan da mahallelerimizde yoğun yağış nedeniyle yaşanan mağduriyetin önüne geçmek için canla başla çalışıyoruz. Bu noktada özveri ile gece gündüz çalışmalarına devam eden personellerimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum" dedi.

Konya'da sel sonrası belediye çalışmalarını sürdürüyor

Etiketler :