Konya'da tedavi görüyordu! İl Başkanı vefat etti

Karaman İl Başkanı, geçirdiği baypas ameliyatının ardından tedavi gördüğü Konya Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Konya'da tedavi görüyordu! İl Başkanı vefat etti

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Özelçi için HÜDA PAR Karaman İl Başkanlığı, resmi Twitter hesaplarından taziye mesajı yayımladı. Özelçi için Allah'tan rahmet dilendi. Aynı zamanda ailesine, sevenlerine ve tüm HÜDA PAR camiasına sabır temennisinde bulunuldu.

KONYA İL BAŞKANI MEHMET ZÜLFİ TAN DUYURDU

Acı haberi Konya İl Başkanı Mehmet Zülfi Tan duyursu. Tan taziye mesajında, "İnna lillahi ve inna İleyhi raciun... Sensizlik zor olacak başkanım. Allah sana rahmet eylesin. Karaman il başkanınız Halis Özelçi Hakkın rahmetine kavuştu." dedi.

Vefat nedeniyle HÜDA PAR Genel Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise "Özelçi'nin vefatının üzüntüsünü yaşıyoruz" denilerek, Özelçi'ye Yüce Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve dava arkadaşlarına sabr-ı cemil dilekleri iletildi.

HÜDA PAR'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İnna lillah we inna ileyhi raciun.

Karaman İl Başkanımız Sayın Halis Özelçi'nin vefatının üzüntüsünü yaşıyoruz.

Üç gün önce geçirdiği kalp ameliyatı sonrası uyanamayan ve bugün Hakk'ın rahmetine kavuşan İl Başkanımız Halis Özelçi Beyefendiye Yüce Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve dava arkadaşlarına sabr-ı cemil dileriz.

Başımız sağ olsun."

Etiketler :