Konya’da üretildi, dünyanın yükünü kaldıracak

Konya’da üretildi, dünyanın yükünü kaldıracak

YUNTES Spartek Firması Konya’da İlk, Türkiye’de 3.ncü olarak üretilen yerli ve hidrolik joistikli Dolphin Forklift’i Konya Ticaret Odası Uluslar arası Fuar merkezinde düzenlenen Konya Endüstri Zirvesi fuarında görücüye çıkarken fuar katılımcılara ve protokole tanıtıldı.

KONMAK 2016 Konya 13. Uluslar arası Metal İşletme Makineleri, Kaynak, Kesme, Yan Sanayileri, Ekipmanları, Delme Teknolojileri, Malzemeleri ve El Aletleri fuarı kapılarını açarken YUNTES Spartek Firması ürettiği Dolphin Forktlif’i görücüye çıkarttı.

Forklift üreticisi olma yolunda düğmeye basan Yuntes Spartek Firması. 2013 yılında ilk defa üretim kararı alan şirket yönetimi uzun süren arge çalışmaları neticesinde Konya da ilk Türkiye dede 3.yerli Forklift’ üretti. 2014 aralık ayında verilen start ile tüm testleri yapılmış Dolphin lift markası ile ürettiği dünyada ilk hidrolik joistikli Mitsubishi motorlu Forklift Konyalıya ve Tüm Türkiye’ye sunmanın haklı gururunu yaşıyor.

Tanımı yapılan Dolphin Forklift’in İlk kullanıcıları Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk. Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Şahin ve Konya Vali Yardımcısı Fazlı Akgün oldu

1996 yılında Konya da kurulan YUNTES makine ilk şerit testere ile sanayi sektörüne adım atan YUNTES Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Derebağ ve Ceo Yunus Derebağ;” Gelişime Değişime ve yeniliklere ayak uyduran YUNTES, 2012 yılında grup bünyesine Spartek firması dahil edip, Forktlif ithalatına başladı.

Satış ve müşteri memnuniyetindeki tecrübelerini kullanarak satışına başladığı Forklift ile de satış adetleri ve satış sonrası hizmetleri ile İstifleme sektöründe de öncü firmaların arasında yer almıştır.

Yuntes-Spartek firması kuruluşundan bir yıl sonra 2013 yılında ilk defa üretim kararı alarak ar-ge çalışmasına start verdi. ARGE çalışmaları neticesinde 2014 Aralık ayında Konya’da İlk Türkiye ‘de de 3. yerli Forklift üreticisi olmak üzere düğmeye bastı.

2014 yılı Aralık ayında verilen start ile tüm testleri yapılmış DOLPHİN LİFT markası ile ürettiği Dünya’da Hidrolik Joistikli Mitsubishi motorlu forklitfi Konya Tüyap Fuar Merkezinde açılan Konya Endüstri Zirvesi Fuarında görücüye çıkarmanın haklı gurunu yaşıyoruz.

Konya’da üretilen ilk yerli Dolphin Forklift “Konya’da Üretildi. Dünya’nın Yükünü Taşıyacak” sloganıyla satışa sunuldu.”dediler.

Yuntes-Spartek firması Dolphin Forklift tanımı protokol üyelerinin  katılımıyla kesilen pasta ile son buldu.