Konya'daki belediye 45 öğrenciyi Kudüs’e götürecek

Konya'da Selçuklu Belediyesi “Büyük Kudüs Akademisi” Projesi kapsamında 20’si lise ve 25’i üniversite öğrencisi olmak üzere toplam 45 öğrenciyi Kudüs’e götürecek.
Konya'daki belediye 45 öğrenciyi Kudüs’e götürecek

Konya'da Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Gençlik Meclisi Kudüs Çalışma Grubu tarafından düzenlenen Büyük Kudüs Akademisi projesine katılan ve eğitimlerini tamamlayan 1. Grup Lise Öğrencilerine katılım sertifikalarını verdi. Başkan Pekyatırmacı, projenin gençlerde Kudüs bilincinin artmasına katkı sağladığını ifade etti.

Selçuklu Belediyesi proje kapsamında 45 öğrenciyi gönül coğrafyamız Kudüs’e götürecek.

buyuk-kudus-akademisi.jpg

Başkan Pekyatırmacı,“ Proje gençlerimizde Kudüs farkındalığı oluşturuyor”

Projeye katılım sağlayan tüm öğrencilere ve eğitim veren hocalara teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,“ Selçuklu Gençlik Meclisimizin bünyesinde yer alan Kudüs Çalışma Grubumuz Kudüs ile ilgili farkındalığı devam ettirmek için Büyük Kudüs Akademisi’nin bu yıl 2.’sini gerçekleştiriyor.

“Büyük Kudüs Akademisi” projesi geleceğimizin dinamikleri olan gençlerimize biz Müslümanlar için Kudüs’ün ne anlam ifade ettiği, neden kırmızı çizgimiz olduğunu anlatmak amacıyla hayata geçirildi. Emeği geçen öğrenci ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Projenin katılım sağlayan tüm gençlerimizde Kudüs farkındalığı oluşturacağı kanaatindeyim. Selçuklu Belediyesi olarak bundan sonra da bu tür çalışmalarla gençlerimizi bir araya getirme gayreti içerisinde olacağız. İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’nın özgürlüğüne kavuştuğu günleri görmek duası ile burada başarı göstererek Kudüs’e gitmeye hak kazanan tüm genç kardeşlerimi tebrik ediyor, şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.

buyuk-kudus-akademisi-001.jpg

Büyük Kudüs Akademisi Projesi kapsamında 2. Grup Üniversite öğrencileri için son başvuru tarihi 3 Ekim. Başvuru linkine @selcuklugenclik sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.

Etiketler :