Konya’daki bu festival Türkiye’de bir ilk olacak! Hiç böylesini görmediniz

Konya Berberler ve Kuaförler Odası tarafından Türkiye’de bir ilk olan “Konya Hair Fest” düzenlenecek. Düzenlenecek olan festivalde ücretsiz eğitimler, yarışmalar, sürpriz isimler ve hediyeler yer alacak.
Konya’daki bu festival Türkiye’de bir ilk olacak! Hiç böylesini görmediniz

Selçuklu Kongre Merkezi’nde, Konya Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Baranok öncülüğünde “Konya Hair Fest” düzenlenecek. 3 Eylül tarihinde, 11.00-19.00 saatleri arasında Selçuklu Kongre Merkezinde Eğitim Semineri yapılacak. Seminerin ardından 4 Eylül tarihinde, Berberler ve Kuaförler Arası Yarışmalar saat 09.00’dan 19.00’a kadar devam edecek.

konya-hair-fest.jpg

‘BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’

Düzenlenecek olan festival hakkında bilgi veren Başkan Veli Baranok, “Türkiye çapında bir ilki gerçekleştireceğiz. Türkiye ve dünya çapında 2 ünlü isim yer alacak. Biri bayan kuaförlerimizden Arca Acar, biri de erkek berberlerimizden Osman Balcı. Hocalarımız ücretsiz eğitimler verecek. İlçelerden ve diğer illerden katılımcılarımız olacak. 40 oda başkanımız da yer alacak. Mesleğimizi biraz daha ön plana çıkarmak adına böyle bir çalışma yapacağız.

veli-baranok-konya-kuafor.jpg

130 da katılımcımız var. Daha sayıları yükselecek. 5 kategoride yarışmamız olacak. Erkek kesim dalı, bayan kesim dalı, makyaj, topuz ve türban dalında yapılacak. İlkel Eren, Oruç Eren, Emre Eren, Ayhan Ak, Kuaför Sami, Kuaförün Nusreti dediğimiz Osman kardeşimiz yer alacak. Bu arkadaşlarımızın ciddi eğitimleri ve takipçileri var. Meslek sevgisini bu şekilde aşılamak istiyoruz. Kazananlara kupa, plaket, madalya, tüm katılımcılarımıza katılım belgesi ve bunların dışında sürpriz hediyelerimiz olacak.” dedi.

 Muhabir
Etiketler :