Konya'daki cinayette flaş gelişme

Konya'da evinde ölü bulunan kadının cesedinin yanında bulunan çekiçten yola çıkan polis ekipleri, cinayeti işlediği iddiasıyla kadının iki kayınbiraderi ve eşini gözaltına aldı
Konya'daki cinayette flaş gelişme

Konya'da bir kadının evinde ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada, olay yerindeki çekiçten yola çıkan polis ekipleri, cinayetin kadının kayınbiraderi tarafından işlendiğini belirledi.

Merkez Selçuklu ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde 14 Şubat 2015'te 32 yaşındaki Dursun T'nin evinde ölü bulunmasıyla ilgili başlatılan soruşturmayı yürüten polis ekipleri, olay yerinde bulunan çekicin, daha çok nakliyeciler tarafından kullanıldığını tespit etti.

Polis, Dursun T'nin nakliye ambarlarında çalışan kayınbiraderi Talat T'yi (31) gözaltına aldı. Talat T'nin, polisteki ifadesinde, evdeki 18 bin lirayı almak için Dursun T'yi başına çekiçle vurarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Talat T'nin ifadeleri doğrultusunda, olayı bildikleri halde gizledikleri öne sürülen Dursun T'nin eşi Şaban T. (29) ve diğer kayınbiraderi Himmet T. de gözaltına alındı.

İfade işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan Talat T, "Kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandı. Şaban T. ve Himmet T. (43), tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.