Konya'daki çocuklar o programa akın ediyor! Burada her şey bedava

Meram Yaz Spor Okullarının kapanışı düzenlenen programla yapıldı. Düzenlenen etkinliğe katılım sağlayan çocuklar ücretsiz şekilde oyun aletleri, pamuk şeker ve çeşitli imkanlardan yararlandılar.
Konya'daki çocuklar o programa akın ediyor! Burada her şey bedava

Meram Belediyesi tarafından Meram Dutlukır Millet Bahçesinde Yaz Spor Okullarının kapanış programı gerçekleşti. Programın açılış konuşmasını yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Spor, dostluk, eğlence dolu bir Yaz Spor Okulu’nu daha geride bırakıyoruz. Yaz Spor Okullarını ilk açarken bir hayalimiz vardı. Çocuklarımız sporla tanışsın, kalpleri sevgi, mutluluk, sevinç, coşku ve umutla çarpsın istemiştik. Önceki Yaz Spor Okulları’nda olduğu gibi bu yıl da defalarca çocuklarımızı ziyaret ettim. Ziyaretlerimde şunu gördüm ki bu hayalimize bu hedefimize en güzel şekliyle ulaşmışız.” dedi.

img-20230822-wa0041.jpg

‘ÇOK GÜZEL BİR YAZ TATİLİ YAŞADINIZ’

Kavuş, sözlerine şu şekilde devam etti; “Çocuklarımız burada olmaktan, tatillerini burada geçirmekten, spor yapmaktan dolayı çok mutlular. İnşallah bu mutlulukları önümüzdeki yıllarda da bu şekilde devam edecek. Sevgili çocuklar, sevgili gençler, Öncelikle hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Ne güzel bir yaz tatili yaşadınız ve bizlere de yaşattınız. Bugün son gün, bugün ayrılık günü. Ama biz çok üzülmüyoruz. Meram Yaz Spor Okulları bugün itibariyle bitiyor ama biliyorsunuz biz sizinle hiç ayrılmıyoruz. Yıl boyunca sizlerle birlikteyiz, MEGA ile daima sizlerin yanındayız. Değer eğitimlerimiz, trafik ve doğa eğitimlerimiz, kariyer sınavlarımız, bilim kurdu ve bizim çocuk dergilerimiz ve daha bir sürü etkinlikle hep sizlerleyiz. Sizler yaz spor okullarında çok şey öğrendiniz bizler de sizlerden çok şey öğrendik. Saf sevgiyi, içten gülümsemeyi, her şeye rağmen neşeli olmayı, barışmanın küsmekten daha eğlenceli olduğunu ve daha pek çok şeyi öğrendik sizlerden.

whatsapp-gorsel-2023-08-22-saat-18-44-55.jpgwhatsapp-gorsel-2023-08-22-saat-18-44-55-001.jpg

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güzel bir sözü var. Tanıyorsunuz değil mi onu? Cumhurbaşkanımız bir söz söylemişti ; “güzelleştirirse dünyayı çocuklar güzelleştirir” diye. Çok doğru. Her şey sizlerle güzel. Dokunduğunuz her şeyi güzelleştiriyorsunuz. Dünyayı da, şehrimizi de sokaklarımızı da evlerimizi de.. İşte Dutlu Millet Bahçesi de sizlerle güzel, belediyemizin tesisleri de. Allah sizlerin gülüşünü hiç eksik etmesin.”

img-20230822-wa0039.jpgimg-20230822-wa0039-001.jpgimg-20230822-wa0039.jpg

 Muhabir
Etiketler :