Konya'daki Genç İletişimciler'den Workshop etkinliği

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi topluluklarından Genç İletişimciler Topluluğu, 29 Şubat 2024 tarihinde Selçuk Üniversitesi Keykubat Köşkü Genç Ofiste ikincisi düzenlenen ‘Pazarlama ve Marka İletişimi Workshop‘ etkinliği iki oturum şeklinde gerçekleştirildi.
Konya'daki Genç İletişimciler'den Workshop etkinliği

İlk oturumda Brandfocus’un kurucu ajans başkanı Tülin Çeneli Dönmez’in katılımı ile öğrencilere marka iletişimi ve ilgili konulara yönelik sunum gerçekleştirildi. Eğitimin teorik kısmından sonra uygulamalı case study çalışmalarıyla Brandfocus ajansının bünyesinde bulunan General Mobile, Wilo, Sushico, Ozan ve Hush kozmetik markaları ile ilgili gruplar, takım arkadaşlarıyla beraber yeni proje ve fikirler tasarladı.

genc-iletisimciler-toplulugundan-workshop-etkinligi-3.jpeg

Eğitim kapsamında etkinlik tasarlama sanatı eğitimi ile programda, markalara stratejik plan hazırlama alanında çalışmalar gerçekleştirildi. Eğitimin ikinci oturumunda Türkiye ve Dubai merkezli Walter Kranz PR ajansında müşteri ilişkileri direktörü Emir Bilal Özkan dijital pazarlama alanında ve öğrencilere dijital programlar üzerinden kampanya hazırlama aşamalarının nasıl olacağına dair teorik bilgiler sundu. Selçuk Üniversitesi’nde uygulamalı workshop etkinlikleri düzenleyen ilk ve tek kulüp olan Genç İletişimciler Topluluğu, alanında deneyimli kişiler tarafından ilgili konularda eğitim verilmesi ile öğrencilerin teorik bilgilerini geliştirme ve uygulama imkanı sunarak aynı zamanda takım çalışması, sunum becerisi, iletişim becerisi, zaman yönetimi ve sorumluluk bilinci kazandırarak çok faydalı ve başarılı bir etkinlik daha gerçekleştirmiş oldu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :