Konya'daki hazırlıklar tamam…Konyaspor Bolu yolcusu

Yeni sezon hazırlıklarına 5 Temmuz'da başlayan Konyaspor, Kayacık Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıkların Konya etabını tamamladı. Yeşil beyazlılar 1. Etap kampı için yarın Bolu’ya gidecek.
Konya'daki hazırlıklar tamam…Konyaspor Bolu yolcusu

Konyaspor, Kayacık Tesisleri’nde 5 Temmuz’da başladığı yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümü olan Konya etabının son çalışmasını yaptı. Kayacık Tesisleri’nda Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenmana izinli olan oyuncular ile takımdan ayrı çalışan Petar Filipovic, Fallou Diagne, Paolo Hurtado, Mustapha Yatabare katılmadı. Koşu ve topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 2 seri üzerinden yapılan pas çalışması ve tempolu koşu ile devam etti. Futbolcular, minyatür kalelerde oynanan 8’e 8 topla oyun ile antrenmanı tamamladı.

KONYASPOR BOLU YOLCUSU

Konya'daki hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamlayan Konyaspor, 1. Etap Hazırlık Kampı için yarın Bolu'ya hareket edecek. 20 Temmuz'a kadar hazırlıklarına Bolu'da devam edecek yeşil beyazlılar iki günlük iznin ardından 2. Etap çalışmaları için 23 Temmuz Salı günü Hollanda'ya hareket edecek. Takım yurt dışı kampını 3 Ağustos'ta oynayacağı son hazırlık maçının ardından tamamlayacak. Konyaspor iki günlük izin sonrasında 6 Ağustos'ta yeni sezon hazırlıklarına Konya'da devam edecek.