Konya’daki lise, İngilizceyi o ülkede öğretiyor!

Konya'nın incisi olan ve birçok alanda olduğu gibi İngilizce eğitiminde de çığır açan Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, yurt içi ve yurt dışında öğrencilere sunduğu imkanlarla Konya'ya değer katmaya devam ediyor.
Konya’daki lise, İngilizceyi o ülkede öğretiyor!

Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler alanında olduğu kadar yabancı dil eğitiminde de iddialı bir okuldur. Okul, bu yıl 3-30 Temmuz tarihleri arasında Bosna Hersek'teki Uluslararası Saraybosna Üniversitesi'nde İngilizce Dil Kampı düzenlemiş ve bu kampa 58 öğrenci katıldı.

konya-daki-lise-3.jpg

‘İNGİLİZCE ÖĞRENMEK PROBLEM OLMAKTAN ÇIKARILDI’

Program boyunca toplam 100 saat İngilizce dil eğitimi alacak olan öğrenciler aynı zamanda sosyal ve sportif becerilerini geliştirme fırsatı da bulacaklar.

konya-daki-lise-4.jpg

Program kapsamında öğrenciler Saraybosna şehir turu, bilge lider Aliya İzzetbegoviç'in mezar ziyareti, Hayat Tüneli, Mostar Ziyareti, Blagaj, Srebrenica ve Travnik gezileri ile kültürel birikimlerini zenginleştirecekler.

konya-daki-lise-1.jpg

Konya'da köklü bir yabancı dil öğretmenliği tecrübesine sahip olan Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği zengin içerikli proje ve etkinlikleriyle okul öğrencilerinin yabancı dil öğrenmesini problem olmaktan çıkardı.

 Muhabir
Etiketler :