Konya'daki sağlık kuruluşlarında çalışan taşeron işçilerin kadro başvuru sonuçları açıklandı! İŞTE TAM LİSTE

Taşeron işçilerin kadroya geçmesiyle ilgili yapılan başvurularla ilgili bazı kurumlar sonuçları açıklamaya başladı. Konya'daki sağlık kuruluşlarında görev yapan taşeron işçilerin başvuru sonuçları da ilan edildi.
Konya'daki sağlık kuruluşlarında çalışan taşeron işçilerin kadro başvuru sonuçları açıklandı! İŞTE TAM LİSTE

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, olağanüstü hal kapsamındaki 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile taşeron işçilerin kamuda sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmelerinin yolunu açan düzenleme geçtiğimiz günlerde yapılmıştı.

Taşeron işçiler, kadrolu pozisyonda çalışabilmek için başvurularını tamamladı ve yapılacak taşeron sınavı için bekleyişe geçti.

Taşeron kadro başvuru sonuçlarını gösteren kesin listeler 24 Şubat-2 Mart 2018 tarihleri arasında askıya çıkacak, ardından sınav yapılacak.

Ancak bazı kurumlar başvuru sonuçlarını açıklamaya başladı.

Konya'da da sağlık kuruluşlarında görev yapan işçilerin başvuru sonuçları ilan edildi. 

Gerekli şartları taşıyan ve sınava katılmaya hak kazananlar ile gerekli şartları taşımadığından sınava girmeye hak kazanamayan kişilere ait listeler yayınlandı. Buna göre Konya'da 4 bin 9 kişinin başvurusu kabul edilirken 559 kişinin başvurusu gerekli şartları taşımamaları nedeniyle reddedildi.

İşta tam liste...(Tıklayınız)

KAYNAK: YENİ HABER