Konya'dan Gazze'ye yardım

Mehir Vakfı, Başbakanlık ve Türk Kızılayı ortaklığında Gazze'ye başlatılan yardım kampanyasına düğün malzemeleri ile destek verecek
Konya'dan Gazze'ye yardım

 Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı, Gazze'de yaşayan ihtiyaç sahibi nişanlı çiftlere düğün malzemesi yardımında bulunacak. 

Vakfın Genel Müdürü Aygül Erdem, vakıf binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, bağışçıların destekleriyle 20 yılı aşkın süredir aileler ile ilgili birçok projeye imza attıklarını, yurt içi ve yurt dışında binlerce çiftin evlenmesine destek olduklarını söyledi.

Hükümetin vizyonu ve misyonu çerçevesinde çok sayıda sosyal içerikli proje yürüttüklerini belirten Erdem, şu değerlendirmede bulundu:

"Gazze'de yaşayan ihtiyaç sahibi nişanlı çiftlere ve ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere ayni ve nakdi yardım kampanyası başlattık. Biz de Başbakanlık ve Türk Kızılayı organizasyonu ile Filistin'e gidecek yardım gemisi ile yardımlarımızı ulaştırmak istiyoruz."

Erdem, zor durumdaki Filistinliler için yardımların yüklendiği gemiye Mehir Vakfı'nın da destek vereceğini vurgulayarak, "Filistinli kardeşlerimizin yaralarını bir nebze olsun sarabilmek amacıyla Gazze için başlattığımız yardım kampanyamıza tüm bağışçılarımızın desteklerini bekliyoruz. Kampanya kapsamında züccaciye, ev tekstili, giyim, mobilya, çocuk bezi, temizlik ürünleri, okul çantası ve kırtasiye gibi ayni yardım ile nakdi yardım yapılacaktır. Bağışçılarımız, vakfımıza ulaşarak desteklerini verebilir." sözlerine yer verdi.