Konya'dan haberler...

Konya'da neler oluyor? Konya'dan haberler (Kısa kısa)...
Konya'dan haberler...

Bem Bir Sen Konya’da İrfan Mutlu mazbatasını aldı

Bem Bir Sen Konya Şube Başkanlığına seçilen İrfan Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını alarak yeni görevlerine başladı. Başkan İrfan Mutlu başkanlığında yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görev bölümü gerçekleştirildi. Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Bem Bir-Sen Konya Şubesinde 30 Ekim 2022 Pazar günü yapılan 7. Olağan Genel Kurulunda Başkanlığa seçilen İrfan Mutlu ve yönetimi, Adliye sarayında düzenlenen mütevazı bir törenle mazbatalarını alarak yeni görevine başladılar.

bem-bir-sen-konyada-irfan-mutlu-mazbatasini-aldi.jpg

Bem Bir-Sen Konya Şubesi Başkan İrfan Mutlu başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını sendika binasında gerçekleştirirken, yönetim kurulu üyelerinin görev taksimi gerçekleştirildi. Yapılan görev dağılımı söyle; İrfan Mutlu(Başkan) Hacer Önder ( Şube Sekreteri) Yasin Remzi Öztoklu(Şube Bşk Yrd. Teşkilatlanma) Muammer Sami Demirhan(Başkan Yrd. Mali İşler) Şaban Dişci (Şube Bşk Yrd. Basın ve İletişim) Mehmet Koç(Başkan Yrd. Mevzuat) ve Gökçen Sahar( Şube Bşk Yrd. Eğitim ve Sosyal işler) Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı İrfan Mutlu “ Üyelerimizin hak ve hukuklarının kazanımı için çalışmalarımızı gece-gündüz sürdüreceğiz. Gerçekleştirdiğimiz 7. Olağan Genel Kurulumuzda kazanan Bem Bir-Sen Konya Şubemiz olmuştur” dedi.

Sağlık-Sen Konya Futbol turnuvası başladı

Sağlık-Sen Konya Şube Başkanlığının, sağlık kurumları arasında birlik ve beraberliği sağlamak adına düzenlediği futbol turnuvası Başkan Dr. Ahmet Uzunay’ın başlama vurusuyla başladı.

saglik-sen-konya-futbol-turnuvasi-basladi.jpg

Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere büyük veren Sağlık-Sen Konya Şube başkanlığı, sağlık kuruluşları arasında futbol turnuvası düzenledi.13 ayrı sağlık kurumundan 24 takımın mücadele edeceği Sağlık-Sen Konya Şubesi futbol turnuvası yaklaşık olarak 1 ay sürecek. Futbol Turnuvanın açılışında konuşan Başkan UZUNAY; “Özelikle Sağlık Çalışanlarımız arasında dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek, çalışanların ruhen ve bedenen daha sağlıklı şekilde olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen futbol turnuvamız, ilk günden renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvamızın sonunda dostluk kazanacaktır. Katılan tüm takımlarımıza başarılar dilerim” dedi. Sağlık-Sen Konya Şubesi Futbol turnuvası Aralık ayının ilk haftasında yapılacak olan final karşılaşmalarıyla son bulacak.

Seydişehir'de KPSS koordinasyon toplantısı düzenlendi

Seydişehir'de Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesi koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

seydisehirde-kpss-koordinasyon-toplantisi-duzenlendi.jpg

İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, makamında başkanlık ettiği sınav güvenliği toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, KPSS'nin yapılacağı binalarda güvenliğin sağlanması, alınacak tedbirler, adayların sınav binalarına ulaşımı, soruların sınav binalarına nakli, sınav öncesi ve sonrasında alınacak önlemlerin değerlendirildiğini ifade etti. Toplantıya, Pişkin'in yanı sıra Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dekan Ali Kahraman ve Dekan Yardımcısı Yusuf Uzun, İlçe Nüfus Müdürü Ahmet Sezek ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı. •AA

Dağcılar Erenkilit dağında zirve yaptı

Mevlana dağcılık Kulübü dağcıları Cumhuriyetin 99. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Erenkilit dağında zirve yaptılar. Mevlana Dağcılık Kulübünün 2022 yılı faaliyet programında yer alan ve Cumhuriyetin kuruluşunun 99. Yılı münasebetiyle dağcılar Erenkilit dağı tırmanışını gerçekleştirdiler.

dagcilar-erenkilit-daginda-zirve-yapti.jpg

Zirvede ise Türk bayrağını dalgalandırdılar. Mevlana Dağcılık Kulübü Başkanı Recai Kıcıkoğlu “ Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılı anısına toplamda 3’ü Kadın olmak üzere 16 sporcumuz ile birlikte Erenkilit dağı tırmanışı yaptık. Bu etkinliğimize katılan sporcularımızla birlikte 2385 metre yüksekliğindeki Erenkilit dağına zirve yapmak için 15 kilometre yürüyüş, 15 bin adım ve tırmanışı gerçekleştirdik. Zirvede ise hem kulübümüzün bayrağını, hemde Türk bayrağını dalgalandırdıktan sonra inişi gerçekleştirdik. Mevlana Dağcılık Kulübü olarak faaliyet programı çerçevesinde tırmanışlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :