Konyalı Ali Usta Restaurant basını ağırladı

Konyalı Ali Usta Restaurant, Konya basın temsilcileriyle yemekte buluştu.
Konyalı Ali Usta Restaurant basını ağırladı

Ereğli Yolu 5. kilometrede hizmet veren Konyalı Ali Usta Restaurant, yedi gün 24 saat hizmet verirken, ağırlık olarak Konya Etliekmeği, saç kavurma, ızgara çeşitleri ve diğer yemeklerle, sıcak ve soğuk içeceklerle, müşterilerine nezih ve temiz bir ortamda hizmet veriyor.

Ereğli yolu 5. Kilo metrede bulunan Aytemiz Petrol içindeki Konyalı Ali Usta Restaurant’ın basınla buluşma programına, Konya Basını, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu, Konya Bakkallar Odası Başkanı Feridun Göner de katıldı. 

konyali-ali-usta-restaurant-2.png

Programa katılanlara teşekkür eden Konyalı Ali Usta Resturant İşletmecisi Ahmet Sarıkulak, “Tesisimizde yedi gün 24 saat hizmet veriyoruz. Ağırlıklı olarak etliekmek olmak üzere, saç kavurma, ızgara, yemek çeşitlerinin yanında, sıcak ve soğuk içeceklerle müşterilerimize temiz ve nezih bir ortamda hizmet veriyoruz. Her saatte tesisimizde etliekmek servimiz bulunuyor. Konyalıları ve müşterilerimizi ağırlamaktan mutlu oluruz. Davetimizi kırmayıp, katıldığınız için sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.