Konyalı Eczacılar vergi ve yapılandırma konusunda bilgilendirildi.

Konya Eczacılar Odasında Vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili eczacılara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Konyalı eczacılar vergi ve yapılandırılma konusunda bilgilendirildi.
Konyalı Eczacılar vergi ve yapılandırma konusunda bilgilendirildi.

            Konya Vergi Dairesi Başkanlığı ile Konya Eczacılar Odası iş birliği ile Oda  konferans salonunda Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım ünver ve grup müdürü Emrah Yalçın’ın konuşmacı olarak katıldığı 7143 sayılı “Vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılması ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kkanun” ile ilgili  eczacılara yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

            Konya Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Adem Açıkgöz “  Konya Vergi Dairesi Başkanlığımız ile işbirliği içinde çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Son olarak Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun”ilişkin bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Bu proğramda eczacılarımız  konu hakkında bilgi sahibi oldular. Bu etkinliğin yapılmasında  katkılarından dolayı Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver ve grup müdürü Emrah Yalçın’a odam adına teşekkür ediyorum” dedi.

            Bilgilendirme toplantısının ardından Başkan Açıkgöz, Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver ve grup Müdürü Emrah Yalçın’a günün anısına birer plaket takdim etti.