Konyalı gençler, mazlumların ‘korunağı’ oldu

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları, Suriye Atme bölgesinde kurulan bir çadır kentte 31 çadıra sponsor olarak, mazlumların Ramazan duasını aldı
Konyalı gençler, mazlumların ‘korunağı’ oldu

Konya AK Parti İl Gençlik Kolları Suriye’nin Atme Bölgesi’nde bir çadır kentte 31 adet çadıra sponsor oldu. ‘Her İlçeye Bir Çadır’ kampanyası kapsamında yapılan çalışmada 31 çadıra sponsor alan AK Parti Konya İl Gençlik Kolları’na Suriyeli vatandaşlardan teşekkür geldi. ‘Biz Kardeşiz’ sloganları olan ve ilçelerin isimlerinin yazdığı çadırlardan oluşan kente, Ramazan’ın ilk haftasından sonra yerleşimler tamamlanacak.

HER İLÇEYE BİR ÇADIR

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sait Çelik, gerek buradaki muhacir Suriyelilere, gerekse Suriye’deki mazlumların her daim yanında olduklarını belirterek, “İl Gençlik Kolları olarak Suriye Atme bölgesinde oluşturulan bir çadır kente biz de katkıda bulunalım istedik. Teşkilat olarak ‘Her İlçeye Bir Çadır’ sloganı ile Konyamızın 31 ilçesi olması sebebiyle 31çadıra sponsor olduk. Çadırlarımız ulaştı ve kuruldu. İnşallah kurulan çadırkentte Ramazan’ın ilk haftası yerleşim tamamlanacak. Her ilçemizin isminin yazdığı çadırlarda kalan mazlumların duası herşeye değdi” dedi.

Suriyeli savaş mağduru binlerece mazluma destek olduklarını dile getiren Çelik, “Konya İl Gençlik kolları olarak Müslüman Suriyeli kardeşlerimize gerek şehrimizde gerekse ülkelerinde yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. Özellikle Mübarek Ramazan ayında kardeşliğimizi pekiştirecek çalışmalara yapmaya daha fazla gayret göstereceğiz” diyerek, tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik etti.