Konyalı şehidin adı bu önemli yatırımda yaşatılacak

Konya'da Selçuklu Belediyesi tarafından Yazır Mahallesi’ne kazandırılan “Selçuklu Belediyesi Şehit Erkan Kurşun İlkokulu” açılışı düzenlenen programla gerçekleştirildi.
Konyalı şehidin adı bu önemli yatırımda yaşatılacak

Selçuklu Belediyesi tarafından Yazır Mahallesi’ne kazandırılan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hizmete açılan 32 derslikli “Selçuklu Belediyesi Şehit Erkan Kurşun İlkokulu” açılışı Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirildi.

konyali-sehidin-adi-bu-onemli-yatirimda-yasatilacak-002.jpg

‘EĞİTİME YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR’

Açılış konuşmalarını yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Eğitime her fırsatta destek veriyor, yaptığımız her alanda da Türkiye’ye örnek olacak projeler gerçekleştiriyoruz. Çevre düzenlemelerine kadar her türlü ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki eğitime yapılan yatırım yarınlara yapılan yatırımdır. Ülkenin geleceğine olan yatırımdır.” dedi

konyali-sehidin-adi-bu-onemli-yatirimda-yasatilacak-001.jpg

‘DONANIMI GÖZ DOLDURUYOR’

Okulun donanımlı ve modern olduğunu vurgulayan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu, “Açılışını gerçekleştireceğiz okulun ismi ile müsemma olan Şehit Erkan Kurşun’u minnet şükran ve rahmetle yâd ediyorum. Allah rahmet eylesin. Açılışımızın başta okula devam eden öğrencilerimiz ve öğrencilerimizin yetiştirilmesinde vazife çok kıymetli meslektaşlarım, yol arkadaşlarım öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Okulumuz modern mimarisi ve donanımıyla göz dolduruyor. Oldukça verimli bir okul dönemi geçeceğine inancımız tam.” sözlerine yer verdi.

konyali-sehidin-adi-bu-onemli-yatirimda-yasatilacak.jpg

konyali-sehidin-adi-bu-onemli-yatirimda-yasatilacak-003.jpg

 Muhabir
Etiketler :