Konyalılar için revaçta üründe bu hatalara düşmeyin!

Emaye ne kadar eski kullanılan ürünlerden olsa şuanın trendleri arasında. Nostaljik olarak görülen emaye günümüzde üretilen dayanıklı metal karışımlardan üretilen estetik olarak güzel gözüken kullanışlı ürünlerdir. Sağlamlıklarıyla dikkat çeken emayelerin kullanımı nasıl olmalı? Üreticisinden dinleyelim.
Konyalılar için revaçta üründe bu hatalara düşmeyin!

Lütfi Kızılok, “Nostalji kozmetik üretici firması olarak emaye marketin işletmesini yapıyoruz. Emaye son dönemlerde çok satılıyor. Çoğu dayanıklı olduğu için kullanırken kimi de nostaljik bir görünüm için alıyor. Mutfağını rengarenk emayelerle süsleyen Konyalılara toptan satışını gerçekleştiriyoruz. İşletmemizde emaye çaydanlık, tabak, kase, tencere, tava, kupa, tepsi, cezve, bakraç, saklama kabı gibi dekorlu bir çok çeşitli ürün bulunmakta. Ürünler ne kadar kullanışlı olsa da temizliği doğru yapılmadığında kullanım ömrü kısalabilir. Bu yüzden emaye ürünlerin temizliğine de dikkat edilmesi gerekiyor. Bulaşık makinasına koyulmaması, aşındırıcı temizlik ürünleri kullanılmaması gerekiyor. Elde yıkayarak temizliğinin yapılması gerekiyor.“ ifadelerini kullandı.

konyalilar-icin-revacta-urunde-bu-hatalara-dusmeyin.jpg

Kızılok, “Emaye eskiden çok kullanılırdı, günümüzde de revaçta yer almaya başladı. Konyalılar emaye kullanımına yoğun ilgi gösteriyor. Fiyatları da sağlamlığına göre uygun, yıllardır bu işi yapıyorum ve Konyalıların ilgi göstermesinden memnunum. Emaye halk tarafından fazla bilinmese de bazılarının çok sevdiği bir ürün.

konyalilar-icin-revacta-urunde-bu-hatalara-dusmeyin-002.jpg

Geçmişte insanların mutfaklarında emaye daha çok bulunurdu, sağlık açısından hiçbir sıkıntı yaşanmazdı. Şimdiki üretilen mutfak eşyalarında bilinmeyen katkı maddeleri bulunuyor bunlar kanserojen içeren maddeler. İnsan sağlığına dikkat edilmeden üretilen bütün ürünler sağlığımızı büyük tehlikeye atıyor. Kansere yol açan bu maddelerin katıldığı ürünleri kullanmak zorunda değiliz. “diyerek Konyalılara emayeyi önerdiğini söyledi.

konyalilar-icin-revacta-urunde-bu-hatalara-dusmeyin-001.jpg

Teflon kaplama ürünlerin satışını arttırmak için emaye zararlıdır diye söylentiler çıkıyor ama tam tersi. Emaye kaplar yıpranmadığı ve çizilmediği sürece sağlığa hiçbir zararı yoktur. Kullanımı düzgün olduğunda ise hiçbir yıpranma olmaz. Yıpranma payı tabi ki olacaktır.

konyalilar-icin-revacta-urunde-bu-hatalara-dusmeyin-003.jpg

Mutfağını renklendirmek isteyen Konyalılara Emaye Market olarak her üründe yardımcı oluruz. Bizim yerimiz fazla bilinmese de satışlarımızın iyi gittiğini söyleyebilirim. Sosyal medyadan reklam ve kampanyalarımızı gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimiz bizi her yerden takip edebilir ve indirimlerimizden yararlanabilirler.

konyalilar-icin-revacta-urunde-bu-hatalara-dusmeyin-004.jpg

Emayede çeşitlilik oldukça artış gösterdi, ürünlerimiz hem çok çeşitli hem de uygun fiyatlı. Fiyatına göre uygun emaye bulmak çok zor. Biz ise ürünlere zam koymadan olabildiğince uyguna satıyoruz.

konyalilar-icin-revacta-urunde-bu-hatalara-dusmeyin-005.jpg

Etiketler :