Konyalılardan Murat Kurum'a destek

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı ve başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hasan Kılca ve Konyalılar, "Konya Hemşehri Buluşmaları" kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'la bir araya gelerek desteklerini iletti.
Konyalılardan Murat Kurum'a destek

Ahmet Pekyatırmacı, yeniden İstanbul demek için, İstanbul'u muradına erdirmek için Konyalılar olarak Murat Kurum'a desteklerini belirtti.

ghm4ksvxwae1mvm.jpg

"HEMŞEHRİLERİMİZLE HASRET GİDERDİK"

Selçuklu Belediye Başkanı ve başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Kurum’un “Hemşehri Buluşmaları” kapsamında Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat’ın katılımlarıyla İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasret giderdik. Yeniden İstanbul demek için, İstanbul’u muradına erdirmek için adım adım çalışan kıymetli Başkanımız Murat Kurum’a hemşehrileri olarak desteklerimizi ilettik. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

ghm-he-wcaart4k.jpg

"KONYAMIZIN EVLADINA DESTEĞİMİZİ TEKRARLADIK"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Uğur İbrahim Altay,sosyal meday hesabından yaptığı paylaşımda; "Konyalı hemşehrilerimizle İstanbul’da buluştuk. “Sadece İstanbul” diyerek yola çıkan Konya’mızın evladı, yol arkadaşım Murat Kurum’a İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yolunda desteğimizi tekrarladık. Allah yolunu açık etsin"dedi.

ghm4kspxcaa9kqp.jpg

ghm4ksrxqaazwsy.jpg

Etiketler :