Konya'nın Belediye Başkan Adaylarını Bülent Turan açıkladı! İşte tam liste

Heyecanla beklenen Konya ilçe adayları Konya Büyükşehir Belediyesi ve Kongre Merkezi'nde yapılan tanıtım toplantısında açıklandı.
Konya'nın Belediye Başkan Adaylarını Bülent Turan açıkladı! İşte tam liste

AK Parti'nin 31 Mart seçimleri için Konya'da  merakla beklenen AK Parti İlçe adayları Ak Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan  açıkladı.

Ak Parti Konya'nın ilçelerinde aday göstereceği isimler Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısıyla tanıtıldı.

Toplantı İstiklal Marşı, saygı duruşu ve izlenen klip ile başladı.

HASAN ANGI: BÜTÜN İLÇELERDE BÜYÜK BAŞARI HEDEFLİYORUZ

Programın açılış konuşmasını AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı yaptı.

Angı, "Belediye başkanlarımız ilçelerini ihya etmek için gecelerini gündüzlerine kattı. Bugün yeni bir dönem... 26 ilçede Ak Parti, 5 ilçede MHP olarak sahada olacağız. Hedefimiz bütün ilçelerde büyük başarıya imza atmak. Hep birlikte koşacağız. İnşallah 31 Mart akşamı hepimizin yüzü gülecek. Pek çok projenin devamlılığını sağlayacağız, gönüllere girip kutlu yürüyüşü devam ettireceğiz." dedi.

MURAT ÇİÇEK: CUMHUR İTTİFAKI 31 İLÇEDE BAŞARILI OLACAK

MHP İl Başkanı Murat Çiçek ise şunları aktardı:

"2018 yılı Türkiye için milli tarihin etkilendiği bir yıl olmuştur. Saldırı senaryolarının ağırlığında artış gözlendi. Ekonomik, terör ve kaos ortamı 2018 yılına damga vurdu. Su uyumuş düşman uyumamıştır. Türkiye'nin beka sorunu ortaya çıktı. Bahçeli ve Erdoğan'ın dayanışma ruhu bütün kumpasları boşa çıkarttı. Bu yolda hedef turan, iman ve kur'andır. Türkiye büyük bir dönüşümü başardı ancak sistemin ayakları üzerinde durabilmesi için yerel seçimlerde de başarılı çıkması gerekir. Konya'da da Cumhur İttifakı 31 ilçemizin alayında başarılı olacak ve tüm ilçelere damgasını vuracak. Kim Türkiye'nin önünü kesmek istiyorsa onlarla mücadele bizim vazifemizdir. Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştıracağız." dedi.

UĞUR İBRAHİM ALTAY: GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ BAŞLIYOR

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise "Şimdi yeni bir dönemin başlangıcındayız. Gönül belediyeciliği başlıyor. Gönül Belediyeciliğinin en güzelini Konya'dan gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Hedefimiz Konya Büyükşehir'de en yüksek oyu almak ilçelerde Cumhur İttifakıyla tüm ilçeleri kazanmak. Kapı kapı dolaşacağız ve destek isteyeceğiz. Biz bunu yaptığımız zaman Konya'ya bize bu desteği verecektir." dedi.

LEYLA ŞAHİN USTA: TÜM İLÇELERİ CUMHUR İTTİFAKIYLA TAÇLANDIRACAĞIZ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta şunları aktardı:

"Türkiye artık eski Türkiye değil. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla hareket eden bir Türkiye var artık. Herkesin gönlüne girmeyi hedefleyen hizmet için koşturan bir partiyiz. Bizim gönlümüz herkese açık, hepimiz Hz. Adem'in çocuklarıyız.17 yılda dev adımlar attık, dar boğaz gibi görünen her geçidi sabırla aştık. Birliğimizi ve dirliğimizi canlı tutacağız. Hedeflerimize ilerleyeceğiz. 2023,2071 hedeflerine ulaşacağız. İnsanı hayvanı, çevreyi koruyan, değer ve sanat üreten, şehirler için tüm belediye başkan adaylarımıza teşekkür ederim. Yorulmak yok, yola devam. Ülkemiz için bugün artık kaynaşma, dirlik olma zamanıdır. Cumhur ittifakı milli değerlerle örtüşen, derdi milletimizin bekası olan bir ittifaktır. Türkiye artık şahlanma dönemindedir. Artık attığımız adım dünya için çok önemli. Milletin ne istediğini, Ak Parti'den ne beklediğini tek tek öğreneceğiz. Ülkemizi her alanda şahlandırmaya devam edeceğiz. Konya'da tüm ilçelerimizi Cumhur İttifakıyla taçlandıracağız. 31 Mart akşamı gönül belediyeciliği kazanacaktır." 

BÜLENT TURAN: GÖNÜL SEFERBERLİĞİ

Ak Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan şunları aktardı:

"31 ilçemiz var, büyükşehrimiz var... İlçe ilçe, köy köy çalışmalar yapıldı. Hatamız olabilir, eksiğimiz olabilir ama niyetimizde kötülük yok.  31 Mart akşamı tekrar besmeleyi çekeceğiz, durmak yok yola devam diyeceğiz. İki kıymetli partinin liderleri bir araya gelerek oynanan oyunları bozdu. Kendisiyle yarışan bir partiyiz. Belediyecilik bizim işimiz. İstiyoruz ki Konya'nın her karışı merkezi hükümetle birlikte yatırımlara kaldığı yerden devam etsin.  Bugün nöbet değişimi yaşıyoruz. Bazı başkanlar bırakacak bazıları da devam edecek. Ak Parti'nin her kademesi aynı derecede kıymetlidir.  Vekiliyle, büyükşehiriyle sahaya süreceğiz. Kapı kapı dolaşıp Cumhur ittifakının son aldığı oydan daha fazla oy almaya çalışacağız. 31 ilçeyi almak bizi mutlu etmez, büyükşehir ve 31 ilçede en çok oy oranını almak istiyoruz. Liderimizin duruşuyla oyunları bozduk, kapatma davasıydı, MİT'e operasyondu hepsini aşmayı başardık. Ekonomik sorunlarımız oldu, güçlü bir liderlik anlaşıyıla aşmaya başladık. Tarımdan sanayiye, ulaşıma, dış politikaya kendimizi revize ediyoruz. Bizim eksiğimiz vardır, insanız ama milletten başka yolumuz yok. En istikrarlı parti CHP. Aldıkları oy oranı hep yüzde 20...  Tankların üzerinde kurulan bu Cumhur İttifakıyla FETÖ'ye karşı teröristlere karşı adımlar atıyoruz. FETÖ'ye darbe vurduk, hep karşımızda durdular. Hiç bir milli meselede yanımızda olmadılar. Suriye'de askerimize destek olmalarını beklerken "ne işiniz var" dediler. Kim ne derse desin son terörist yok olana kadar mücadelemiz sürecek. Hiç kimse mız mız yapmasın. Çalışın kazanın, millete gidin desteğini alın. Her partinin sandık başında temsilcisi var.  Hiç kimse YSK'ya seçim sistemine laf atma densizliğinde bulunmasın. 

Konya'da bütün ilçelerde Cumhur İttifakıyla gönül seferberliğine başlıyoruz. Başkan değil kardeş seçmeye geliyoruz. Biz koltukları emanet olarak görüyoruz. 

5 yıl çabuk geçer siz de eski başkan olursunuz, koltuğa nasıl geldiğiniz değil nasıl gittiğiniz önemli. 

Tevazudan samimiyetten ödün vermeden çalışma yapın.

Asfaltı altından dökün milletin gönlünde değilseniz asfaltın önemi kalmaz.

Ak Parti çok önemli adımları milletiyle aştı. Artık eski Türkiye yok, başörtü tartışmaları yok, subayların başbakana ayar çektiği dönemler yok."

KONYA'NIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Karatay Belediye Başkan Adayı: Hasan Kılca

Meram Belediye Başkan Adayı: Mustafa Kavuş

Selçuklu Belediye Başkan Adayı: Ahmet Pekyatırmacı

Ahırlı Belediye Başkan Adayı: İsa Akgün

Akören Belediye Başkan Adayı: İsmail Arslan

Akşehir Belediye Başkan Adayı: Salih Akkaya

Altınekin Belediye Başkan Adayı: Muharrem Dere

Beyşehir Belediye Başkan Adayı: Üzeyir Yaşar

Bozkır Belediye Başkan Adayı: Saadettin Saygı

Cihanbeyli Belediye Başkan Adayı: Mehmet Kale

Çeltik Belediye Başkan Adayı: Ali Meşe

Çumra Belediye Başkan Adayı: Halit Oflaz

Derbent Belediye Başkan Adayı: Hüseyin Ayten

Derebucak Belediye Başkan Adayı: Ahmet Kısa

Doğanhisar Belediye Başkan Adayı: İhsan Öztoklu (Cumhur İttifakı Adayı)

Emirgazi Belediye Başkan Adayı: Nurişen Koçak (Cumhur İttifakı Adayı)

Ereğli Belediye Başkan Adayı: Adem Erdal

Hadim Belediye Başkan Adayı: Ahmet Hadimioğlu

Halkapınar Belediye Başkan Adayı: Mehmet Bakkal (Cumhur İttifakı Adayı)

Hüyük Belediye Başkan Adayı: Mehmet Çiğdem

Ilgın Belediye Başkan Adayı: Yalçın Ertaş

Kadınhanı Belediye Başkan Adayı: Mehmet Badem

Karapınar Belediye Başkan Adayı: Mehmet Yaka

Kulu Belediye Başkan Adayı: Murat Ünver (Cumhur İttifakı Adayı)

Sarayönü Belediye Başkan Adayı: Nafiz Solak

Seydişehir Belediye Başkan Adayı: Mehmet Tutal

Taşkent Belediye Başkan Adayı: Osman Arı

Yalıhüyük Belediye Başkan Adayı: Hasan Koçer

Yunak Belediye Başkan Adayı: Abdullah Emre Demirhan

Güneysınır Belediye Başkan Adayı: Ahmet Demir

Tuzlukçu Belediye Başkan Adayı: İsmail Budak 

FOTOĞRAFLI LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ...

 

1-20190118165943.jpg

2-20190118165943.jpg

3-20190118165943.jpg

4-705.jpg

5-388.jpg

 

1-20190118153005.jpg

2-20190118153006.jpg

3-829.jpg