Konya’nın “dileği” gerçekleşiyor

“Konya’nın bir dileği var” temalı reklam kampanyasının ardından büyük merak uyandıran Konya’nın ilk ve tek 5A sınıfı konut projesi olan Dilek Garden’ın tanıtım toplantısı Dedeman Otel’de gerçekleştirildi.
Konya’nın “dileği” gerçekleşiyor

Ali Dilek İnşaat’ın Konya’da ilk ve tek olma özelliği gösteren ilk 5A sınıfındaki konut projesinin tanıtım toplantısı Dedeman Otel’de gerçekleştirildi.  Lansmanda konuşan Ali Dilek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilek, tanıtım çalışmalarının ardından daha proje detaylarını bile açıklamadan yoğun bir ön talep aldık. Bu bizim için mutluluk verici” dedi. Konya’ya değer katacak bir projenin gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade den Ali Dilek, “Konya bizlere bereketli bir yatırım alanı sunuyor. Konya huzurlu ve mutlu bir yuva diliyor. Konya artık prestiji yaşayarak hissetmeyi, hak ettiği yaşam standartlarına erişmeyi istiyor. Artık dileklerin gerçekleşme zamanı geldi. Gelecekle ilgili hedefinize, isteğinize, dileğinize kavuşmanız için Konya’da ilk ve tek 5A sınıfındaki projesi Dilek Garden’ı sizlerle buluşturuyoruz.

“HER BİR DAİREYE ÖZEL 160 METREKARE TERAS”

Dilek Garden’ın tüm ayrıntıları titizlikle düşünülmüş, mimari detaylarıyla insanların rahatı ve mutluluğu ön planda tutulacak şekilde tasarlanmış bir yaşam alanı olduğuna dikkati çeken Dilek, “132 daire ve 18 işyerinden oluşan projemiz, Beyşehir Çevre Yolu’na komşu konumuyla şehrin merkezinde bulunuyor. Yeşil alanlı, güvenlikli site konsepti, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, spor ve fitness alanı gibi tüm sosyal yaşam bölümlerinin özenle tasarlandığı, yapı kalitesi, deprem ve yangın güvenliği standartlarına ek olarak hayatı kolaylaştıracak detaylarıyla Dilek Garden yaşama taze bir soluk getiriyor. Projemizin en özel detaylarından biri de 7 daire için, her bir daireye özel 160 metrekare teras alanı düşüyor. Bu teras alanını çiçeklerinizi, domatesinizi, biberinizi yetiştirmeniz için, şehrin manzarasına hakim olmanız için, sevdiklerinizle, misafirlerinizle evinizde açık havanın keyfini çıkarmanız için özenle tasarladık. Projemizde her detay, her özellik, konforunuz, rahatınız ve mutluluğunuz için planlandı. Özenle oluşturduğumuz projemiz ile Konya dileklerine kavuşuyor. Dilek Garden’da prestiji yaşayarak hissedin. Ali Dilek İnşaat insanımızı dileklerine kavuşturmak için çalışmaya devam edecek. ”

“DİLEK GARDEN YAŞAMINIZA TAZE BİR SOLUK GETİRİYOR”

Dilek Garden Beyşehir Çevre Yolu’na komşu lokasyonu ile hastanelere, okullara, alışveriş merkezlerine daha yakın olmayı vaat ediyor. Yeşil alanlı, güvenlikli site konsepti, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, spor ve fitness alanı gibi tüm sosyal yaşam bölümlerinin özenle tasarlandığı, yapı kalitesi, deprem ve yangın güvenliği standartlarına ek olarak hayatı kolaylaştıracak detayları ile Dilek Garden yaşamınıza taze bir soluk getiriyor. 7 daireye özel olarak sunulan teras konseptiyle de ailelere teraslarında açık havanın keyfini çıkaracak özel alanlar sunuyor.

İSMAİL KOÇ / YENİ HABER GAZETESİ